جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی در شهرستان خاش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، کارشناس شیلات خاش گفت: در این جشنواره بیش از ۲۵ نفر از بانوان شهرستان خاش به پخت غذاهای محلی با ماهی پرداختند.
جهانجو گفت: شرکت کنندگان در این جشنواره انواع غذاها شامل قلیه ماهی، کتلت ماهی، سبزی پلو با ماهی، ماهی شکمپُر، پیراشکی ماهی، هواری ماهی و ماهی سوخاری را پخت کردند.
وی افزود: کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش افسردگی، کاهش چربی خون و خطر سرطان روده، جلوگیری از سکته، افزایش ضریب هوشی در کودکان، کاهش خطر رماتیسم مفاصل و کاهش بیماری آسم در کودکان از مزایای مهم مصرف ماهی به شمار میرود.
در این جشنواره نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.