جشنواره طبخ آبزیان در سراوان
جشنواره طبخ آبزیان در سراوان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیرکل شیلات آبهای داخلی استان گفت: آشنا کردن مردم بخصوص بانوان با فواید مصرف ماهی باعث افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان خواهد شد.
سیستانی افزود: در این جشنواره بیش از 130 نفر با ارائه طبخ های متنوعی از انواع آبزیان شرکت کردند.
به 10 نفربرگزیده این جشنواره جوایزی اهداء شد.
جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان جشنواره طبخ آبزیان در سراوان