مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران: کارخانجات آردسازی استان به روز و متحول خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی با حضور مدیران دستگاههای اجرایی و کارخانجات تولید آرد استان مازندران برگزار شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در این نشست گفت: در استان مازندران ۲۱ کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری مینمایند.
وفائی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالشها است و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی توسط مقام معظم رهبری، سعی بر این خواهد بود برنامههای سال جدید با تعامل بیشتری انجام پذیرد.
وفائی نژاد تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جزء مباحث پردغدغه و پرچالش ماست و سعی بر این خواهد بود با استفاده از تمام ابزارهای موجود به سمتی حرکت کنیم که خودباوری و خوداتکایی را به عرصه ظهور برسانیم.
وی گفت: در هر زمینهای که دولت با اراده قوی و متعهدانه حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی و حضوری موفق خواهد داشت.
وفائی نژاد افزود: دولت صرف نظر از همه کاستیها و فشار تحریمها همه تلاش و همیت خود را در جهت پویایی اقتصاد کشور انجام میدهد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه بخشی از کار ما حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان است گفت: در سال گذشته با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از ۱۱۸ هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد، به نحوی که با تدابیر صورت گرفته حمایت مناسب کشاورزان را در بر داشته و با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین گردید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیتهای تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، اظهار داشت: طی سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم، اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل کاهش ضرورت تامین و دیگر موارد، تامین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف گردید.
وی با بیان این مطلب افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد، اما به منظور تامین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنیهای لازم انجام شد تا در سال جدید پارت اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر بزودی از طریق بنادر مازندران وارد کشور گردد.
در این نشست مدیران کارخانجات آرد استان به بیان مشکلات و موانع راه تولید اشاره کردند و مدیران دستگاههای اجرایی نیز به تشریح برنامههای خود در راه تحقق رشد تولید و مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی و مردم در اقتصاد پرداختند.
در این نشست که به میزبانی انجمن صنفی کارخانجات آرد استان برگزار شد، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، مدیران و نمایندگان استانداری، صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد حضور داشتند.