پخش زنده
امروز: -
نان بیکیفیت مهمان اجباری سفرههای مردم تنکابن شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رطوبت بالای آرد، استشمام بوی کپک و پایین بودن کیفیت نان، موضوعی است که در ماههای اخیر سبب ناراضایتی شهروندان تنکابنی شده است. ۲۴۰ خباز این شهرستان مشکل را تحویل آرد بیکیفیت میدانند.
نان در تنکابن کیفیت ندارد
تعدادی از شهروندان تنکابنی میگویند: نانها چند وقتی است کیفیت ندارد، انگار آرد و خمیر کاملا پخته نمیشود و نانی که از تنور بیرون میآید بوی کپک میدهد.
آردی که در اختیار نانواییها قرار میدهند کیفیت ندارد
خبازان شهر، کیفیت پایین آرد را علت بی کیفیتی نان میدانند و میگویند: آردهایی که به نانواییهای این شهر اختصاص داده اند رطوبت بالایی دارند و به همین دلیل بوی ماندگی میدهند.
یکی از این نانوایان میگوید: از شبکه بهداشت برای بررسی کیفیت نان آمدند و بعد از بررسی، گفتند از این آردها برای پخت نان استفاده نکنید و آنها را به کارخانه آرد مرجوع کنید.
آردها بوی آب و نانها بوی کپک میدهد
رئیس اتحادیه خبازان تنکابن گفت: رطوبت آرد بسیار بالا است و در مدت یک هفته آردها در انبارها کپک میزند و این موارد را نیز به مسئولان گزارش دادیم.
منصور کیا افزود: آرد یکی از کارخانهها که به این شهرستان اختصاص دارد کیفیت مناسبی ندارد و بوی ماندگی میدهد.
او ادامه داد: مسئولان بهداشتی شهرستان تنکابن در بازدیدهای میدانی کیفیت آرد را مشاهده کردند که بوی بدی میدهد.
رئیس اتحادیه خبازان تنکابن گفت: برخی کارخانه داران بجای آرد فروشی آب فروشی میکنند و بیکیفیتی و افزایش دورریز نان هزینهای است که با کنترل نکردن رطوبت آرد از جیب شهروندان تنکابنی میرود.
کارخانجات مشکل را پذیرفتند
معاون فرماندار شهرستان تنکابن با تایید نامناسب بودن کیفیت آرد، گفت: گزارشهایی از کیفیت نامناسب آرد و نان از چند وقت قبل دریافت شد.
زندی افزود: نظارتها و بازرسیها از فعالیت خبازان به صورت منظم در حال انجام است و کارخانههایی که آرد مناسب در اختیار نانوایان قرار نداده بودند مشکل را پذیرفتند.
او ادامه داد: کارخانهها قبول کردند که آردهای بی کیفیت از نانواییها عودت داده شود و آرد مناسب در اختیار خبازان قرار بگیرد تا این مشکل برطرف شود.
خان آرمویی گزارش میدهد