۵۸ میلیون قطعه جوجه ریزی، پارسال در مازندران انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجهریزی ۱۶ میلیون قطعهای در اسفندماه سال گذشته در استان خبر داد.
بابک مومنی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان در سال گذشته را ۵۸ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۳۷۴ قطعه اعلام کرد و افزود: سال گذشته ۲۹ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۸۰ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه سال گذشته ۱۶ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۷۲۲ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان انجام شد، ادامه داد: ۳۲۷ هزار و ۷۰۴ قطعه جوجهریزی نیز در مزارع مرغ مادر استان انجام شد و پیشبینی میشود ۲۹ هزار و ۷۸۸ تن گوشت سفید در استان تولید شود.
مومنی تصریح کرد: نژاد آپلاس در ۱۲۸ واحد مرغداری با ۲ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۸۲۰ قطعه، نژاد آرین در ۳۹۱ واحد مرغداری با ۵ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۲۴۵ قطعه، نژاد راس در ۳۱۱ واحد مرغداری با ۶ میلیون و ۸۱۹ هزار و ۵۷۲ قطعه و نژاد کاب در ۴۷ واحد مرغداری با ۸۸۹ هزار و ۱۸۵ قطعه جوجه ریزی شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: شهرستان آمل با ۱۰۰ واحد جوجهریزی و ۲ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۹۷۱ قطعه، ساری با ۱۰۶ واحد و ۲ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۵۶۰ قطعه و شهرستان قائمشهر با ۶۱ واحد جوجهریزی با یک میلیون و ۸۸۳ هزار و ۳۱۰ قطعه به ترتیب رتبه اول تا سوم را در استان دارا هستند.
این مسؤول خاطر نشان کرد: هفته اول اسفندماه سال گذشته ۴ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۸۳۴ قطعه، هفته دوم ۴ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۲۳۱ قطعه، هفته سوم ۳ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۴۹۵ قطعه و هفته چهارم ۳ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۱۶۲ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شد.