افراد بیمار برای روزه داری ماه رمضان به شرایط خود توجه کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دانشیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افرادی که بیماری عروق کرونر قلب دارند و تحت درمان ویژه هستند و یا به تازگی دچار حمله قلبی شده اند، نمیتوانند روزه بگیرند.
دکتر مصطفی داستانی افزود: افرادی که دچار اختلال در ریز عناصر بدن هستند به علت شرایط ناپایدار توصیه میشود که روزه نگیرند.
وی گفت: علاوه براین افرادی که از نظر بدنی شکننده هستند و چند قدم راه بدون حمایت افراد دیگر نمیتوانند بروند و یا هنگام بلند شدن به علت کهولت سن و یا بیماریهای همراه دچار سرگیجه میشوند نیز امکان روزه داری ندارند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه افرادی که داروهای ضد انعقاد استفاده میکنند نیز در زمره بیمارانی قرار دارند که روزه داری میتواند برای آنها خطر آفرین باشد، تصریح کرد: بیمارانی که از یک گروه دارویی تعداد زیاد و روزی چند بار استفاده میکنند به دلیل اهمیت در حفظ نظم دارویی امکان روزه داری ندارند.
دکتر مصطفی داستانی با اشاره به اینکه روزه داری میتواند موجب کاهش فشار و چربی خون و کاهش وزن و کنترل بهتر قند خون و کاهش التهاب شود گفت: افرادی که دچار ناپایداری الکتریکی و اختلال ریتم قلب هستند و این اختلال به علت داروهای بخصوصی تحت کنترل است نباید روزه بگیرند.