دومین رویداد تولیدات دیجیتال دزفول با معرفی برترینها به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ بهروز حکمت پور، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول در حاشیه آیین اختتامیه دومین رویداد تولیدات دیجیتال این شهرستان که در سالن همایشهای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول برگزار شد، گفت: این رویداد به همت مرکز فضای مجازی شهرستان در رشتههای مختلف نظیر آموزش رسانه، سواد رسانه، پادکست، فضای مجازی و طراحی پوستر برگزار شد.
وی با بیان اینکه نخستین رویداد، پارسال در مدت ۲ شبانه روز به صورت حضوری در حسینیه ثارالله برگزار و ۳۰ اثر در این رویداد داوری شد، افزود: امسال در دومین رویداد به صورت غیرحضوری ۱۳۰ اثر شرکت کرد.
سرهنگ حکمت پور میگوید: ظرفیتها، ایدهها و خلاقیتهای کودکان، نوجوانان و دانشجویان شهرستان در این رویداد شناسایی میشوند و امیدواریم در سالهای آینده با پیشرفت چشمگیرتری در این آثار مواجه باشیم.
سمیرا خیاط خرم آبادی، دبیر دومین رویداد تولیدات دیجیتال دزفولگفت: این رویداد با حضور و استقبال جوانان متخصص شهرستان اجرا شد و هنرمندان در ۷ بخش پویا نمایی، نرم افزار، ایده پردازی، بازی، پادکست، طراحی دیجیتال و پوستر با هم به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه روند داوری با شیوه کاملا محرمانه و عادلانه با روش کدبندی در اختیار هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و داوری در ۳ مرحله انجام شد، افزود: آثار در مرحله نخست به صورت مقدماتی مورد ارزیابی اولیه و تایید قرار گرفتند و در مرحله دوم مورد مشاوره مانتورینگها قرار گرفتند.
خیاط خرم آبادی ادامه داد: کارگاههای تخصصی هر بخش در ادامه برگزار و در بازه زمانی فرصت باز ارسال اثار داده شد و در مرحله سوم آثار مورد ارزیابی نهایی تیم داوری قرار گرفتند.
وی خواستار حمایت مسئولان از جوانان شد و گفت: ایجاد یاس و نا امیدی در جوانان باعث خارج شدن آنها از مسیر میشود.
اخلاق محور بودن نظام جمهوری اسلامی
حجت الاسلام مسعود بهرام پور، امام جمعه دزفول نیز در این آیین با تاکید بر اینکه تزکیه بر تعلیم مقدم است، گفت: عقل برای رشد نیاز به علم دارد همانطور که تجربه محتاج علم است.
وی با بیان اینکه نبود تزکیه، علم را به بمبی تبدیل میکند که بشریت را در خطر میاندازد، افزود: بشر بیش از هر زمان دیگری به اخلاق و تربیت نیاز دارد و میتوان از این علم به نفع بشریت استفاده کرد.
حجت الاسلام بهرام پور ادامه داد: اگر آمار خودکشی در دنیا زیاد و فضای مجازی به جولانگاه فساد تبدیل شده به این دلیل است که افراد با اخلاق سکاندار آن نیستند.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی که در اختیار جوانان قرار دارد، اخلاق محور است، اضافه کرد: اگر فتنهها و فشارهای ناجوانمردانه علیه ایران نبود به طور قطع جایگاه ما در دنیا خیلی متفاوت بود.
وی میگوید: عرصهای که برای ما درست کردهاند مانند ۵ سال حکومت حضرت علی (ع) است که با جنگهای متعدد از درون جامعه اسلامی مواجه بود.
حجت الاسلام بهرام پور از جوانان خواست با تلاش میدان را در اختیار گیرند تا توقفها، دست اندازها و فرصت سوزیها، کشور را دچار آسیب نکند.
وی با اشاره به چالشهای پیش روی جوانان برای فعالیت در فضایی سرشار از علم و فناوری، گفت: متاسفانه مهیا کردن این فضا با توجه به وجود کانونهای تصمیم گیر در خارج از شهرستان دشوار است ولی به طور قطع تلاش و همت جوانان بر همه ارادهها پیروز میشود.
امام جمعه اهواز ادامه داد: هرجا جوانان وارد صحنه شدهاند موفقیت حاصل شده است و اکنون نیز جوانان ایران اسلامی با عبور از سختیها به قله خواهند رسید.
معرفی برگزیدگان دومین رویداد تولیدات دیجیتال دزفول
نفرات برتر و داوران دومین رویداد تولیدات دیجیتال نیز در آیین اختتامیه این رویداد، توضیحاتی درخصوص تولیدات برگزیده ارائه دادند و در پایان رویداد با اهدای هدایایی تجلیل شدند.
تیم داوران دومین رویداد تولیدات دیجیتال شامل وحید سالاری، علی براتی، عبدالرحیم محمدپور، مجید فقیهی، سمیه داوودی و محمد حسینی بود.
نفرات برتر در بخش پوستر پارسا آبیار، طراحی دیجیتال اسما فرخی و کوثر عباس دنی، پادکست فردوس امیرغلامی، یاسمن وکیلی فرد و زهرا حسینوند بودند.
محمد ابراهیم نیا و بهنام رجبی فرد در بخش نرم افزار، سپیده عنبرسر در بخش فیلم نوجوان و مهدی توکلی و امیر رضا اندیشه در بخش بازی نفرات و گروههای برتر اعلام شدند.
محمد مهدی آل طاها در بخش ایده پردازی و سید حسین روح افزا، جواد توکلی، فاطمه عباس دنی نیز در بخش نفرات و گروههای برتر شدند.