بانوان صغادی طبق سنت قدیم از تنورهای گلی برای پخت نان استفاده میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، طبق سنت قدیم برخی از مردم شهر صغاد انواع نانهای خود مانند نان کپلی با سبزی، کپلی کنجدی، کپلی ساده، خشخاشی، نازک، آبی، کمپاچه، مردوک، شیری، شیرین، جو را در تنورهای گلی میپزند.
رئیسی زاده پژوهشگر آباده گفت: نان چهار سنگی با ماندگاری زیاد و ارزش غذایی بالا در تنورهای گلی پخته میشود.
فرخی کارشناس تغذیه آباده هم گفت: نان سبوس دار با قابلیت نگهدای بالا غنی از ویتامینهای ب، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن و روی است.