رئیس اداره میراثفرهنگی رامسر گفت: جشنواره غذاهای بومی مازندران در واحدهای بومگردی این شهرستان برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان رامسر گفت: فعالیت بیش از ۵۰ واحد بومگردی در روستا خود زمینه ساز ایجاد بستر گردشگری غذا است و این اداره در نظر دارد از این ظرفیت با ایجاد جشنوارههای غذایی به توسعه اقتصاد گردشگری کمک کند.
نادر سحرخیز با بیان اینکه گردشگری غذا و شکمگردی میتواند برای شهرستان رامسر جاذبهسازی کند و یکی از مهمترین لذتهای سفر برای گردشگران، غذا است؛ گفت: خلاقیت در طبخ غذاهای بومی و محلی بسیار با اهمیت است و شهرستان رامسر دارای سابقه غنی در این زمینه است.
او با اشاره به این موضوع که بخش عمدهای از گردشگران علاقهمند به شکمکردی هستند و شکمکردی میتواند به عنوان یک جاذبه مهم در جذب توریست موثر باشد؛ بیان کرد: سابقه تاریخی گردشگری غذا در رامسر به ۱۰۰ سال پیش برمیگردد و تعدادی از رستورانهای این شهر مانند رستوران برادران، گل سرخی، مظاهری و آناهیتا به عنوان برند غذایی رامسر مطرح بودند و مقصد گردشگران بیشماری در بخش گردشگری غذا محسوب میشدند.
سحرخیز در ادامه گفت: امروزه روند رو به رشد واحدهای پذیرایی این نوید را میدهد در آینده نزدیک شاهد شکوفایی هر بیشتر صنعت گردشگری غذا و شکمگردی باشیم.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان رامسر ماهی و مرغ شکم پر رامسری، خورشت سیر انار، بشته واش، بیج بیج، باقلاوابیج، ترش سماق، نازخاتون، کدو بره، ترشتره از جمله غذاهای بومی رایج رامسر برشمرد و بیان کرد: در تلاش هستیم در جشنوارههای غذایی انواع غذاهای محلی را به گردشگران معرفی کنیم و به ثبت برسانیم.