معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه آموزش علمی و مهارتی یک رشته ورزشی برای هر پایه تحصیلی را برای دانشآموزان اجرا میکند تا ورزش بهصورت تخصصی در سطح مدارس پیگیری شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صادق ستاریفرد، با بیان اینکه یکی از ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین، ساحت زیستی و بدنی است، افزود: ساحتهای سند تحول بنیادین بهصورت جزیرهای و منفک از هم نیستند بلکه تلفیقی و ترکیبی همراه با رابطه طولی و تعاملی با یکدیگر هستند و ساحت زیستی و بدنی، پیشران است و دانشآموزان اگر به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت نامناسبی باشند در موقعیت مناسب یادگیری نیز قرار نخواهند گرفت.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ورزش و بازی علاوه بر نظام آموزشی در نظام ارزشی و دینی هم قرار دارد و به آن تاکید شده است، گفت: اگر قرار است دانشآموز خوب برای جامعه خوب تربیت کنیم باید دانشآموز را در ۲ ساحت علمی و جسمی به قوت برسانیم و ورزش و بازی، اولین و تنها ابزار ارتباطی با کودک از بدو تولد و مهمترین عنصر تربیتی و ارتباطی است.
وی بازی و ورزش را برای کودکان و نوجوانان، کمهزینه و پر اثر دانست و افزود: تربیت را با ورزش و بازی باید شروع کرد بنابراین برای ورزش و تقویت جسمانی بچهها باید وقت بگذاریم.
ستاریفرد با تاکید بر اینکه معلم و تجهیزات خوب به برنامه خوب هم نیاز دارند، افزود: کسب مهارت و شناسایی استعداد و هدایت ورزشی دانشآموزان و ایجاد یک محیط پرنشاط از طریق ورزش در دستورکار قرار دارد و در این راستا آموزش یک رشته ورزشی برای هر پایه تحصیلی با کمک مدیران مدارس باید اجرا شود.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد؛ رشتههای طنابزنی، تنیس روی میز، دوومیدانی، بسکتبال، والیبال، فوتسال و هندبال در مدارس به دانشآموزان آموزش داده می شود.