کارگاه آموزشی ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه درباره کاهش آلودگی سطحی از میوه و سبزیجات در فسا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به اهمیت کاهش آلودگی سطحی صیفی جات قبل از مصرف گفت: بسیاری از کشاورزان برای کنترل آفات و برداشت مناسب محصولات کشاورزی از سموم و کودهای شیمیائی استفاده میکنند ؛ پس بهترین کار این است که آلودگی سطحی این محصولات قبل از مصرف به روش صحیح برطرف شود .
قانع درباره روشهای پیشنهادی در زمینه کاهش آلودگی سطحی صیفی جات، افزود: بهترین کار ابتدا پاک سازی و در آب قرار دادن میوه و سبزیجات است که به علت قرار گرفتن در محیطی آبی بخش از آلودگی سطحی وارد آب میشود .
ورود سموم باقی مانده در کشاورزی به بدن از طریق محصولات میتواند احتمال ابتلا به بعضی از بیماری ها بویژه سرطان را افزایش دهد.
برای تولید محصول سالم کارشناسان کشاورزی هم به کشاورزان توصیه کرد که کاربرد سموم در بخشهای مختلف کشاورزی با هماهنگی و مشاوره کارشناسان جهاد کشاورزی و با رویکرد استفاده از سموم ارگانیک انجام تا محصولات سالم تری تولید شود.