رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از افزایش ۱۵ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، شهبازی در تشریح این خبر گفت: میزان جوجه ریزی انجام شده در واحدهای گوشتی آذربایجان غربی از ابتدای سال جاری تا کنون به ۴۱میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۰ قطعه رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد ۱۵ درصدی برخوردار است که از این میزان جوجه ریزی ۷۲ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
وی افزود: میزان جوجه ریزی از ابتدای آذرماه تا کنون به میزان ۴ میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بود که از اینمیزان ۸ هزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می شود.
رئیس جهاد کشاورزی استان در ادامه گفت: جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تلاشهای شبانهروزی و جلسات مستمر با اتحادیههای کشتارگاههای طیور و سایر تشکلها، روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در استان توزیع میکند.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود:نیاز روزانه گوشت مرغ استان آذربایجان غربی حداکثر ۲۴۰ تن است و هیچگونه کمبود یا محدودیتی در توزیع نداریم.
شهبازی با بیان اینکه با کشتار مرغ جوجه ریزی شده از نیمه دوم آبان و آذر ماه سال جاری، میزان کشتار مرغ در کشتارگاه های استان به بیش از ۲۸۰ الی ۳۰۰ تن در روز خواهد رسید افزود: این میزان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.
وی در پایان گفت: توزیع گوشت قرمز و مرغ بدون محدودیت در حال انجام است، این اقلام با هدف سهولت در دسترسی شهروندان، علاوه بر مراکز توزیع سطح شهر، در فروشگاههای زنجیرهای و شهرستانها نیز در حال توزیع است.