سالانه ۱۵۰۰ تن قارچ دکمهای در بابل تولید و در بازار مصرف عرضه می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل از تولید سالانه هزار و 575 تن قارچ دکمه ای در این شهرستان خبر داد.
محسن آهنگری با بیان اینکه پرورش قارچ دکمهای نیاز به علم، تجربه و تخصص دارد و با بکارگیری علم در کنار تجربه به موفقیت های چشمگیری در این زمینه خواهیم رسید، گفت: سالانه هزار و 575 تن قارچ خوراکی دکمه ای در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
آهنگری، با اشاره به فعالیت 95 بهره بردار در زمینه کشت قارچ دکمه ای ، مساحت سالن های پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را 8 هکتار اعلام کرد.
وی گفت: اهمیت توسعه قارچ خوراکی به دلیل ارزش غذایی قارچ به عنوان یکی از منابع تأمین پروتئین سالم خانوارها بوده و این صنعت قابلیت ایجاد اشتغال برای جوانان تحصیل کرده را دارد.
آهنگری با بیان اینکه قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، افزود: ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.
وی با اشاره به اینکه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، به مصرف کنندگان توصیه کرد ؛ قارچ مصرفی مورد نياز خود را از مراكز معتبر و به صورت بسته بندي هاي بهداشتي تهيه کنند.