۳۶۲ مورد نمونه برداری آب و موادغذایی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی نیشابوردرآبان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: فعالیتهای بهداشت محیط در همه روزها و ماههای سال برای اطمینان بیشتر به سلامت محصولات غذایی مایحتاج مردم ضروری است و برنامه بازدید کارشناسان بهداشت محیط در سه شیفت صبح، عصر، شب و حتی روزهای تعطیل انجام میپذیرد.
رئیس مرکز بهداشت نیشابور پلمب ۹ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی متخلف و معدوم نمودن یک تن موادغذایی غیربهداشتی و فاسد یا فاقد مشخصات بهداشتی را از سایر اقدامات مهم انجام شده برشمرد و از تلاش کلیه کارشناسان محیطی و ستادی تشکر کرد.
وی افزود:در آبان سال جاری، بیش از ۳۷۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه انجام شده است که از این تعداد برای ۷۰۰ مورد اخطاریه و ۱۴۰ مورد معرفی به مراجع قضایی صورت گرفته است.
این مقام گفت: کارشناسان بهداشت محیط علاوه بر نظارت مستمر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی، پایش روزانه وضعیت کیفی آب آشامیدنی را نیز در دستور کار دارند که در این راستا در مدت یک ماه، بیش از ۱۲ هزار مورد کلرسنجی آب آشامیدنی ثبت شده است.