فراخوان ارسال مقاله به نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران دردانشگاه علوم پزشکی اصفهان منتشر شد.
در این گنگره با محوریت امنیت تغذیهای پایداربرای رویارویی با سوتغذیه وبیماریهای غیرواگیر قرار است دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیش از ۲ هزار نفر از جامعه متخصص تغذیه و دانشجویان این رشته میزبانی کند.
ارائه آخرین دستاوردهای رشته تغذیه و علوم غذایی و تبادل افکار و نظرات متخصصان این رشته و همچنین بیان چالشهای پیشرو و تعیین راهکارها از جمله اهداف این کنگره است.
تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، صنایع غذایی، مکملهای دارویی و غذایی و رژیم درمانی و خدمات آزمایشگاهی از جمله شش محور اصلی کنگره است.
بر اساس ۴۲ محور فرعی کارگاههای علمی آموزشی و همچنین پنلهای در نظر گرفته شده است.
نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران با مشارکت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجمن علمی تغذیه ایران از ۲۵ تا ۲۷ بهمن ماه دردانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار میشود.