دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستانهای ساوه و زرندیه: بی توجهی به قانون کار و اجرای ناقص آن موجب عدم احقاق حق قشر مظلوم کارگر شده است.
دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستانهای ساوه و زرندیه در این همایش با اشاره به اینکه فلسفه تصویب قانون کار حمایت از قشر کارگر بود که عدم توجه به این قانون یا اجرای ناقص آن موجب عدم احقاق حق قشر مظلوم کارگر شده است گفت: قانون کار بعد از قانون اساسی دومین قانون جامع کشور است که بعد از ۳۳ سال تصویب و ابلاغ برای اجرا، هیچ کدام از دولتها نتوانستند بندهای حمایتی آن را اجرا کنند.
میرزایی افزود: در بعضی مواقع اصلاح قانون کار از سوی تصمیم گیران و تصمیم سازان مطرح میشود و از کارگران به عنوان شرکای اجتماعی شورای اجتماعی کار و کارگر انتظار داریم این اصلاحات در مسیر بهتر شدن وضعیت کارگری انجام شود و مانع از تمام شدن قانون کار به نفع نظام سرمایه داری شوند.
میرزائی با اشاره به این که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم توسعه با بند الحاقی ماده ۲۹ این لایحه یعنی افزایش سن بازنشستگی موافقت کردند، گفت: سقف سنوات خدمت حداکثر ۳۵ سال تعیین شده است و سقف سن بازنشستگی برای آقایان ۶۲ سال و برای خانمها ۵۵ سال تعیین شد.
رئیس کانون کارگران بازنشستگان شهرستان ساوه نیز گفت: قانون کار تاریخچه تلخ و شیرین را به خود دیده و اگر نبود زحمات بزرگان کارگری، نهادهای کارگری و بازنشستگی، شکل نمیگرفت.
امیری با اشاره به این که قانون کار بهترین قانون جهان است، عنوان کرد: متأسفانه این قانون به خوبی اجرا نمیشود و بعد از ۳۳ سال نیاز به بازسازی دارد.
او اضافه کرد: ۷۰ درصد جمعیت ساوه را جامعه کارگری شامل میشود و این نشان دهنده این است که بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان است.