پخش زنده
امروز: -
قانون کار برای فعالیتهای تولیدی در کشور، نیازمند بازنگری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس شعبه ۱۹ تجدید نظر دیوان عدالت اداری در نشست صاحبان صنایع ساوه با موضوع چالشهای قضایی محیط کار و بررسی و حل مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در ساوه و زرندیه که در شهر صنعتی کاوه برگزار شد گفت: نوع کار، تاریخ شروع و انقضای قرارداد و ساعات کار در قراردادهای بین کارفرمایان و کارگران باید مشخص و حقوق و پاداش هم باید به طور دقیق تعریف شود.
حجتالاسلام کرمی افزود: ملاک در رسیدگی به پروندههای اختلافی، مفاد قراردادی است که به طور دقیق و قانونی تنظیم شده و به امضای طرفین رسیده باشد.
تکرار و تمدید قرارداد سبب دائمی شدن قرارداد نخواهد شد و باید قرارداد دارای تاریخ شروع و انقضا بوده و موضوع فسخ قرارداد هم باید به طور شفاف در متن قرارداد مطرح شود.
او با تاکید بر اینکه کارفرمایان باید تابع قانون باشند گفت: آگاهی بخشی و ارتقای دانش کارفرمایان در سایه آموزش و برگزاری این نشستها بخش بزرگی از مشکلات کارفرمایان و صاحبان صنایع را برطرف می کند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان مرکزی هم گفت: کارفرمایانی که کارگاههای غیر فعال خود را در بازه زمانی خرداد تا مرداد امسال با آخرین فهرست تعداد کارگران در اسفند ماه سال قبل، احیا کنند اصل حق بیمه تقسیط و از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم برخوردار خواهند شد.
حسینی افزود: بر اساس شیوه نامه، کارگاههایی که از یک خرداد تا ۳۱ مرداد امسال نسبت به کاهش ندادن و افزایش نیروی انسانی خود اقدام کنند در صورت بدهکاری به سازمان و مبادرت به پرداخت اصل حق بیمه، از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم بهرهمند خواهند شد.
کمبود نیروی کار، انجام آزمایش های دوره ای، مشکلات بیمهای و حسابرسی در کنار اصلاح و بازنگری قانون سخت و زیان آور از مهمترین موضوعاتی بود که صاحبان صنایع در این نشست مطرح کردند.