رسانه بیانگر عملکرد و نقاط قوت و ضعف دستگاههای اجرایی به مردم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،طالبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در شورای اطلاع رسانی
وی با اشاره به نقش و اهمیت رسانه در بین مردم و مسئولان افزود: مسئولان باید پاسخ گوی رسانهها باشند و دستگاههای اجرایی باید طرحها و برنامههای خود را در حوزههای عمرانی، فرهنگی و اجتماعی در اختیار رسانهها قرار دهند و رسانهها هم در انعکاس آن تلاش کنند.
طالبی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و پیش رو بودن روز غزه گفت: برجسته سازی نسل کشی رژیم صهیونیستی به ویژه کشتار زنان و کودکان با صلاحهای فسفری و میکروبی، جهانی شدن مظلومیت فلسطین و حمایت همه جانبه آزادی خواهان جهان که از مردم مظلوم فلسطین دفاع میکنند از جمله موضوعاتی است که رسانهای میتوانند در این خصوص تولید محتوا کنند.
وی همچنین در خصوص روز بسیج مستضعفین گفت: هرکجا به چالش و تهدیدی از ابتدای انقلاب مواجه شده ایم و هرجایی که برای نظام و انقلاب احساس خطر کرده ایم بسیج به میدان آمده است و آن تهدید توسط بسیج دفع شده است.
طالبی افزود: بسیج علاوه بر خدمات رسانی برای کشور ایران برای کشورهای مسلمانی که مورد ظلم و ستم استعمارگران قرار گرفته هم به میدان رفته است.
وی با اشاره به هفته بسیج، از ۲۹ آبان تا ۵ آذر، افزود:رسانهها باید اقدامات، تلاشهای، نقش بسیج در انقلاب و فواید و اقدامات موثر که بسیج در پیشرفت انقلاب داشته است را منعکس کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: نقش بسیج در حمایت از انقلاب و در مقابل جنگ سخت و نیمه سخت و ترکیبی باید به درستی منعکس شود و از این برنامهها تولید محتوا شود.
طالبی با بیان اینکه نقش بسیج در پیشرفت انقلاب و حوزههای مختلف برای مردم یاید بازگو شود افزود: نقش و الگو دهی بسیج به سایر کشورها، و نقشی که در سایر کشورهای مسلمان ایفا میکند باید برای مردم بازگو و اطلاع رسانی شود.
وی در خصوص ۱۶ آذر روز دانشجو هم گفت: باتوجه به نزدیک بودن این روز، رسانههای دشمن به طور ویژه به میدان میآید و به دنبال التهاب آفرینی و تحریک جوانان ما در دانشگاهها هستند، که مردم و جوانان متوجه این امر هستند و فریب دشمن را نمیخورند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت:برای اینکه ایجاد نشاط اجتماعی و امید آفرینی در بین دانشجویان بیشتر شود نیاز است که توفیقات نظام و دستاوردهای نظام و استان از چند روز قبل از روز دانشجو به سمع و نظر مردم و جوانان ما برسد.
طالبی با بیان اینکه دشمن هدفش ضربه زدن به انقلاب و نظام است افزود: رسانهها با انعکاس درست و دقیق دستاوردهای نظام و دولت میتواند جلوی این التهابات دشمن را بگیرند.
آینه دار مدیر کل صدا و سیمای خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: صداوسیمای استان در بحث خنثی سازی سیاستهای قومی مذهبی، ۳۷۰ دقیقه برنامه تولیدی در حوزه سیما و ۴۹۵ دقیقه برنامه تولیدی در حوزه صدا داشته است.
وی همچنین افزود: در خصوص برنامههای اغنایی نسبت به تدوین سیاستهای نظام سلطه در سیمای استان هزار و ۲۸۰ دقیقه و در صدا هزار و ۷۵۸ دقیقه تولید برنامه داشته ایم.
آینه دار با اشاره به برگزاری انتخابات در اسفند ماه امسال گفت: در ستاد انتخابات صدا و سیما کار عملیاتی شروع و در بحث انتشار اخبار امید افرین برای مردم تولید محتوا انجام میشود.
مدیرکل صداوسیمای استان با بیان اینکه آمادگی خود را در خصوص امید آفرینی برای مردم در هر ساختاری اعلام کرده ایم گفت: در حوزه انعکاس اقدامات عمرانی که توسط دولت در حال انجام است تحت عنوان برنامه کارگاه ایران، اقدامات عمرانی استان را از شبکه استانی و سراسری پوشش داده ایم.
وی با تاکید بر روستاها باتوجه به جمعیت آن و نقش پررنگ مردم در انتخابات و راهپیماییها افزود: صداوسیما تمرکز خاصی در روستاها دارد و برنامههای انها را پوشش میدهد.
آینه دار گفت: صداوسیما خراسان جنوبی در حوزه روستا و انعکاس اقدامات عمرانی دولت موفق به کسب رتبه اول در جشنوارههای کشوری شده است.
وی از دستگاههایی اجرایی خواست که پای کار باشند و سوژهها واقدامات امید افرین خود را در اختیار صداوسیما قرار دهند تا چنانچه قابلیت انعکاس و پخش زنده را داشته باشد برای مردم از شبکه استانی پخش شود.
فرخنده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جلسه با اشاره به پیش رو بودن انتخابات گفت:باید کانالهای مرجع شهری و روستایی توسط فرمانداریها و بخشداری و دهیاریها شناسایی شوند و با ارتباط گیری با ادمین این کانالها در خصوص شور انتخاباتی و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باید برنامه ریزی شود که تا کنون شهرستانهای بیرجند، خوسف، طبس، درمیان، نهبندان و قاین اعلام کردند.
وی در خصوص فعالیت رسانهها در منعکس کردن دستاوردهای نظام در ۶ ماهه ابتدای سال گفت: بالع بر ۱۲ هزار تولید محتوای خبری در حوزههای مختلف توسط رسانهها انجام شده است.