یک جراح مغز و اعصاب گفت : پارکینسون در ۶۰ سال به بالا بیشتر شایع است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی، جراح مغز و اعصاب درباره نشانههای ابتلاء به پارکینسون گفت: مهمترین نشانههایی که در توصیف لرزش پارکینسونی مشهود است، کاهش پلک زدن، کندی حرکات، تغییر در نمای صورت و مواردی از این قبیل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: در مواردی که لرزشهای فراوان ٬ زندگی روزمره فرد را مختل کند و متناسب با لرزش، پزشک جراحی یا دارودرمانی را تجویز میکند.
دکتر زالی افزود: قبل از دهه ۶۰ درمان پارکینسون جراحی بود و گاهی مشکلاتی مثل اختلال در تکلم را موجب میشد، اما با ورود داروهای نوین ٬ درمانهای دارویی شکل تازهای به خود گرفت.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه در درمان جراحی بهترین و کم خطرترین مسیر ورود با کمک نرمافزارها محاسبه میشود، توضیح داد: روند جراحی بدون درد، با همکاری بیمار و به روش بیحسی موضعی انجام میشود.
به گفته دکتر زالی، انتخاب بیمار مناسب برای جراحی مهم است و ضروری است زمان بیماری و اختلالات حرکتی فرد مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی از پوشش بیمهها در درمان پارکینسون خبر داد و افزود: این بیماری در دسته بیماریهای صعبالعلاج است و تحت پوشش بیمهها قرار دارد.