رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: دانشآموزان مبتلا به بیماری اوتیسم در این استان با کمبود فضای فیزیکی برای آموزش مواجه هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: برای اساس دستورالعمل ثبت نام که وزارت آموزش و پرورش صادر کرده است، در هر پایه درسی ۳ تا ۵ دانش آموز مبتلا به اوتیسم می توانند در یک کلاس حضور داشته باشند که مازندران در این خصوص با کمبود فضای فیزیکی مواجه است.
سید سروش ساداتی جمالی با بیان اینکه از ۴ سال قبل قرار بود زمینی به مساحت تقریبی ۴ هزار مترمربع در ساری برای دانش آموزان اوتیسم ساخته شود، افزود: در صورت تامین اعتبار و کمک خیران میتوان این مدرسه را برای این دانش آموزان ساخت.
او ادامه داد: تشخیص طیفهای مختلف اوتیسم کار بسیار دشواری است و گاهی اوقات دانش آموزان با شک و تردید در طیف اوتیسم قرار می گیرند که این کار به حضور کاردرمانهای باتجربه و کمک دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی نیاز دارد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: ۲۵ مرکز درمان اختلال یادگیری دولتی و ۲۰ مرکز غیر دولتی در مازندران فعال است که تا پایان امسال چهار مرکز دیگر نیز راه اندازی میشود.
اختلال اوتیسم در سالهای اولیه رشد کودک نمایان میشود و سبب مشکلاتی چون رفتارهای تکراری و کلیشه ای، نقص در مهارتهای ارتباطی کلامی و غیرکلامی و رفتارهای اجتماعی میشود.
آمارهای جهانی نشان میدهند که از هر ۶۸ کودک یک نفر به اختلال اوتیسم مبتلا است و در خود فرورفتن، بی توجهی به جهان خارج، ناتوانی در رشد و گسترش مهارتهای اجتماعی از اختلالات این افراد است.
در مجموع ۲۲۰ نفر نفر دارای اختلال اوتیسم در مازندران شناسایی شدند، افرادی که نیازمند کمک و حمایت مسئولان هستند تا مشکلاتی از جمله آموزش آنها حل شود.
سیده حکیمه موسوی گزارش میدهد...
رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران در ارتباط تلفنی اخبار شامگاهی شبکه استانی از پیگیری برای ساخت مدرسه با نیازهای ویژه برای دانش آموزان اوتیسم خبر داد.