فرماندار ساوه: دومین جشنواره ملی و صادرات انار ساوه از ۱۵ آبان ماه به مدت پنج روز برگزار میشود.
او افزود: تجربۀ موفق برگزاری نخستین جشنواره ملی و صادرات انار در سال گذشته موفقیتهای مثبتی را برای کشاورزان در برداشت که امسال با استفاده از تجربیات بدست آمده، میزبان میهمانان از سطح ملی و سفرای سایر کشورها خواهیم بود.
او گفت: در این جشنواره قرار است علاوه بر ارائه یافتههای علمی و تحقیقات در خصوص انار ساوه، غرفههای مستقیم فروش این محصول و زمینههای مناسب بازاریابی به صورت مسقیم برای باغداران را فراهم آوریم.
مدیرکل دفتر امور میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: پارسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول انار در ۹۱ هزار هکتار از از باغ های ایران تولید شد که از این میزان ۲۱ هزار تن انار به ارزش ۸.۶ میلیون دلار به سایر کشورها صادر شد.
جلیلیمقدم افزود: ارگانیک بودن، مهمترین خصلت انار تولیدی است و کیفیت، تنوع و سلامت محصول موجب شده که مشتاقان زیادی از سراسر جهان طالب خرید انار ایران شوند.
مدیر جهاد کشاورزی ساوه هم گفت: امسال برداشت ۱۷۰ هزار تن محصول از ۱۰ هزار هکتار باغ های انار پیش بینی شده است.
طهماسبی افزود: میانگین برداشت از هر هکتار باغ انار به طور میانگین ۱۷ تن است که در برخی موارد این رقم به ۳۰ تن هم میرسد.
او گفت: ۷۵ درصد انار تولیدی به صورت تازه خوری و صادرات مورد استفاده قرار میگیرد و ۲۵ درصد دیگر هم با ورود ۶۵ دستگاه آب میوه گیری و چهار کارخانۀ شهرستان تسهیل شده است.
نبود پایانه صادرات انار با وجود پیگیری ۱۰ ساله و تحقق نیافتن این موضوع تاکنون، مانع بزرگی بر سر راه صادرات انار از ساوه است.