رییس میراث فرهنگی رامسر: اشکور به عنوان روستای ملی جوراب پشمی معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر گفت: رشتههای صنایع دستی این شهرستان در مسیر احیا قرار گرفته است.
سحر خیز افزود: تلاش کردیم بخشی از هنرهای بومی و ارزنده شهر نمونه گردشگری رامسر را توسعه و احیا کنیم که در این مسیر با کمک هنرمندان ارزنده بومی گامهای خوب برداشته شده است.
او هنرهایی کاربردی مانند نمد مالی، چادر شب، چلنگری، لاک تراشی و انواع بافتنیها و ... را دارای برند دانست و افزود: برای احیای این هنرها تلاش کردیم با تشویق هنرمندان از این دست ساختههای مردم شهرمان حمایت کنیم
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر گفت: ساختار گردشگری شهرستان نیز در خدمت هنرمندان قرار گرفته و گردشگران علاقه زیادی به خرید صنایع دستی این شهرستان دارند.
سحر خیز افزود: نمد مالی شهرستان رامسر دارای دو برند جهانی یونسکو است و امروزه نمد مالان زیادی در شهرمان در حال تولید نمد هستند که البته این تولیدات کمک میکند به سلامت جامعه و همچنین دیگر تولیدات صنایع دستی شهرستان که همگی کاربردی و مفید فایده هستند.
او احیای کارگاه چادر شب بافی را یکی دیگر از اقدامات اداره میراث فرهنگی رامسر دانست و گفت:چادر شب در شهرستان رامسر سابقه تولید تاریخی دارد و امروز خوشحال هستیم که تلاشمان به نتیجه رسیده و چادر شب رامسر نیز جزء محصولات صنایع دستی است که در فروشگاههای صنایع دستی دیده میشود.
وی مجموعه اداره میراث فرهنگی رامسر صنایع دستی شهرستان رامسر را نیاز به حمایت دانست و تاکید کرد: بحث کادو و سوغات برای مناسبتها را توسط دولت با اهمیت است و باید تلاش شود این موضوع در سرلوحه کار همه نهادهای دولتی و خصوصی قرار گیرد که این خود توسعه گردشگری شهرستان را در پی خواهد داشت.
سحرخیز افزود: تلاش در جهت ثبت روستاهای صنایع دستی در دستور کار قرار دارد و اشکور رامسر به عنوان روستای ملی جوراب پشمی معرفی و در حال پیگیری است.