بیش از ۷۰۰ تُن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان
محمد شبانی افزود: ارزش این گوشت ها ۲۹۴ میلیارد تومان است.
وی گفت : این میزان تولیدات نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: گوشتهای تولید شده علاوه بر نیاز داخل به خارج از استان به صورت زنده به استانهای اصفهان، یزد، شیراز و خراسان رضوی ارسال می شود.
شبانی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی دومین قطب پرورش شتر کشور را داراست و ظرفیت ویژهای در این موضوع دارد گفت : چرخه فرآوری کامل شتر در استان صورت نمیگیرد.
بیش از ۳۷ هزار نفر شتر در خراسن جنوبی وجود دارد.