رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوهها از نظر باقیمانده سموم و دفع آفات و نیترات حاصل از کودهای شیمیایی تاکید کرد.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی افزود: حفظ سلامت و ایمنی غذا یکی از الزامات دستیابی به امنیت غذایی در کشور است و دستگاههای اجرایی مربوطه باید در همهی مراحل زنجیره غذا از مرحله تولید تا مصرف به وظایف و تکالیف خود عمل کنند تا مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند.
محمد اسماعیل مطلق گفت: در پی تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ رئیس جمهور، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را موظف کرده است اجرایی شدن سند ملی را رصد و گزارش پیشرفت اجرای سند در زمینههای مختلف از جمله سالم بودن محصولات غذایی و کشاورزی را به وی اعلام کند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: در این نشست همهی دستگاههای اجرایی موظف شدند در مرحله اول، راهکارهای پیشنهادی و برنامههای خود را برای ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی منتخب شامل سیب زمینی، پیاز، خیاز و گوجه فرنگی جالیزی و گلخانه ای، سیب درختی و پرتقال در قالب برش برنامه عملیاتی تا پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کنند.