مدیرکل شیلات و آبزیان استان زنجان می گوید:سرانه مصرف ماهی در استان زنجان به ۲/۵ کیلوگرم افزایش یافته است
مدیرکل شیلات و آبزیان استان زنجان سرانه مصرف در استان و کشور را پایین دانست و گفت: سرانه مصرف ماهی در استان زنجان به ۲/۵ کیلوگرم افزایش یافته، اما همچنان از میانگین جهانی پایینتر است.
بورانی از افزایش ۴۰۰ گرمی سرانه مصرف ماهی در استان زنجان نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: این در حالی است که سرانه مصرف ماهی در کشور ۲/۸ کیلوگرم است.
وی، با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان و کشور از میانگین جهانی پایینتر است، یادآورشد: میانگین مصرف آبزیان در جهان حدود ۲۰ کیلوگرم یعنی دو تا سه برابر ایران میباشد.
مدیرکل شیلات و آبزیان استان زنجان، با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی مصرف این ماده غذایی مفید در استان و کشور اظهار کرد: عمده مصرف ماهی به استانهای شمالی و جنوبی کشور اختصاص دارد.
وی تعداد استخرهای پرورش آبزی در استان زنجان را ۳۳۶ مزرعه اعلام کردو گفت: انواع ماهیان گرمابی همچون کپورمعمولی، کپور علفخوار، کپور نقرهای یا آزاد پرورشی و کپور کله گنده در زنجان پرورش و تولید میشود.
مدیرکل شیلات و آبزیان استان زنجان افزود: هم اکنون پنج هزار و ۵۰۶ تن انواع آبزی در استان تولید میشود که بیشتر نوع آن را ماهی قزل آلا تشکیل میدهد.
ماهی قزل آلا، ماهی خاویاری، شاه میگو، انواع ماهیان زینتی، انواع ماهیان بومی رودخانههای استان از دیگر گونههای پرورش ماهی در استان است.