پخش زنده
امروز: -
سرمایهگذاری در حوزه فرآوری و بستهبندی محصولات آبزی از اولویتهای شیلات استان زنجان است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ؛ مدیر شیلات و امور آبزیان استان زنجان با اعلام اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان زنجان 6 و نیم کیلوگرم است گفت : با توجه به ظرفیت بالای تولید انواع ماهیان بویژه ماهی قزلآلا در استان، ایجاد واحدهای فرآوری و بسته بندی به منظور عرضه ماهی پاک شده و آماده طبخ در استان ضروری است.
حقی راد افزود : تولید ماهی قزل آلا در استان بیش از 12 هزار و 300 تن است .
وی گفت: برگزاری کلاس های آموزش طبخ آبزیان برای علاقه مندان، برنامه ریزی برای برگزاری جشنوارههای طبخ آبزیان و عرضه ماهیان به صورت زنده در استان و همچنین برنامه ریزی برای ایجاد غرفه های عرضه مستقیم ماهی به صورت زنده فروشی در سطح شهر از جمله اقدامات انجام گرفته در راستای ترویج مصرف ماهی در بین شهروندان در مناطق مختلف استان بوده است.
مدیر شیلات استان زنجان افزود :امسال به مناسبت هفته سلامت همزمان با برگزاري جشنواره آشپزي كلاس طبخ آبزيان نيز با همكاري مركز بهداشت شهرستان زنجان با حضور بيش از 120 نفر از بانوان روستايي و داوطلبين سلامت برگزار شد و در اين كارگاه شركت كنندگان با نحوه پخت انواع غذاها با استفاده از گوشت ماهي، نحوه تشخيص ماهي تازه از مانده، چگونگي فيله كردن گوشت ماهي و مزاياي مصرف ماهي آشنا شدند.