به مناسبت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا مراسمی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ،
دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی امروز با ارائه محصولات فراسودمند و ایستگاه سلامت این روز را جشن گرفتند
روز جهانی غذا هر سال در ۱۶ اکتبر مقارن با بیست و چهارم مهر برای گرامی داشت روزی که سازمان خوار کشاورزی ملل متحد فائو در سال ۱۹۴۵ تاسیس شد برگزار میشود.
مرزی دبیرخانه صنعت و معدن استان کرمانشاه میگوید ارتباط دوسویه صنایع با دانشگاه سلامت جامعه را به همراه خواهد داشت.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم گفت: ارتقاء سلامت جامعه تولید غذای سالم و فرهنگ سازی از مهمترین اهداف برپایی جشن روز جهانی غذاست.
صادق افزود : هم اکنون ۲۰۰ دانشجو در دو رشته امنیت غذایی و علوم تغذیه در مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.