معاون راهبردی قوه قضائیه با اشاره به لزوم همافزایی دستاندرکاران در حوزه اطفال و نوجوانان گفت: مجتمع شوق زندگی نتیجه یک کار جمعی و مشترک بین دستگاههای متولی در حوزه حمایت از اطفال و نوجوانان است.
وی افزود: قانون حمایت از اطفال و نوجوانان که در سال ۱۳۹۹ به تصویب رسید یک نقطه عطف بود که تقسیم کار ملی در حوزه اطفال و نوجوانان را مشخص کرد. افراد متعددی سالها زحمت کشیدند تا قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در سال ۹۹ در مجلس مصوب شد و افتتاح مجتمعهای شوق زندگی نتیجه آن زحمات است.
معاون راهبردی قوه قضائیه با اشاره به لزوم هم افزایی افزود: در سالهای قبل، دستگاههای مختلف در بخشهای مختلف مستقلا کار میکردند، اما حالا همه بخشها در کنار هم و به صورت یکپارچه و سریعتر عمل میکنند.
وی یادآور شد: بر اساس اصول مدیریتی اگر ما بتوانیم با سرعت بیشتری از نتایج کارها بازخورد بگیریم، بهتر میتوانیم مدیریت کنیم. به عنوان مثال کاری انجام میشود در یک دستگاه و بعد به دستگاه دیگر میرود و دست به دست میشود. اما وقتی ما کنار هم باشیم و سریعتر بازخورد بگیریم نتیجه بهتر معلوم میشود و لذا با این رویکرد مجتمعهای شوق زندگی شکل گرفته است.
صاحبکار اضافه کرد: یکی از وظایف معاونت راهبردی این است که تجارب موفق را در کل قوه قضائیه گسترش دهد و حتما این تجربه موفق متناسب با اقتضائات هر منطقه در کشور گسترش خواهد یافت و اکنون در تهران سومین مجتمع شوق زندگی افتتاح میشود.
معاون راهبردی قوه قضائیه گفت: در پی این هستیم که با همکاری دادستانی کل کشور این رویکرد را متناسب با ویژگیهای بومی هر استان در کشور گسترش دهیم و تا پایان سال ۱۴۰۲ هر ماه شاهد افتتاح این مجتمعها در شهرهای بزرگ خواهیم بود.
وی افزود: نکته مهم در این مجتمعها حضور خیرین است. در دولت و قوه قضائیه توان محدودی داریم، اما مردم ما مردم خوبی هستند و با دلسوزی کارهای بزرگی را انجام میدهند.
صاحبکار گفت: با همکاری معاونت راهبردی، دادستانی کل کشور و وزارت دادگستری و سازمان بهزیستی کشور، برنامهای تحت عنوان نشست انتقال تجارب و تعامل بین مجتمعهای شوق زندگی برگزار خواهد شد.
وی درباره مدل اجرایی مجتمعهای شوق زندگی هم افزود: نظارت عالیه بر عهده دادستانی هر شهر است. مدیریت اجرایی با سازمان بهزیستی کشور و شهرداریها است و خیرین هم در این کار نقش دارند. البته همه بخشها مثل نیروی انتظامی مکمل این کار بزرگ هستند.