معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: پیشنهاد ویژه ما برای وقف قرآنی تولید پویانمایی، نوشتار، کتب و برنامههای غیر درسی در زمینه قرآن و داستانهای قرآنی است.
وی افزود: در اهمیت وقف باید گفتمان سازی کنیم، که در این امر در سه گروه دانش آموزان، اولیا و فرهنگیان، باید برنامه ریزی انجام شود.
باقرزاده با اشاره به ترویج فرهنگ قرآنی اظهار کرد: پیشنهاد ویژه ما تولید پویانمایی، نوشتار، کتب و برنامههای غیر درسی در زمینه قرآن و داستانهای قرآنی است که البته زمینههای آن در آموزش و پرورش فراهم است، از لحاظ آوایی نیز سرودهای قرآنی تولید میشود، همچنین در شبکههای مجازی از جمله شاد میتوان پویشهای مختلفی را راه اندازی کرد.
* لزوم استفاده از کنشگری دانش آموزان در زمینه گسترش وقف
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش درباره وقف قرآنی گفت: در زمینه گسترش وقف باید از کنشگری دانش آموزان استفاده کنیم، که در این راستا در پنج محور ایمان، نشاط، امید، خردورزی و هویت برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به پنج محور وقف قرآنی افزود: فعالیت محور ایمان، اقامه نماز است که با وقف ارتباط دارد، زیرا ساخت برخی نمازخانهها با وقف انجام شده است، دومین محور که نشاط است با شرکت دانش آموزان در پویشها، رویدادها و مسابقات که زمینه آن در مناسبتهای مختلف وجود دارد، فراهم میشود. سومین محور امید است که سفرهای تربیتی و اردوهای یک روزه را فراهم کرده ایم که این امر در روحیه بچهها تأثیرگذار است.
باقرزاده ادامه داد: محور چهارم خردورزی است که در این محور پرسش، پاسخ و رفع شبهات را در نظر گرفته ایم. محور پنجم نیز هویت است که دانش آموزان میتوانند با شرکت در مسابقات و پویشها در این امر شرکت کنند.
وی افزود: لازم است زمینههای وقف و مشارکت قرآنی بررسی شود و در کل کشور توسعه یابد. در این وقف بعد از پرس و جو و ارائه برنامهها، از خانوادهها دعوت میکنیم که وجوهی را واریز کنند که صرف مجموعههایی شود که فعالیتهای قرآنی را عهده دار هستند. حتی برخی وقف تجهیزات و اقلام غیر نقدی پیش بینی کرده اند که در یک استان انجام شده و میتواند در کل کشور گسترش پیدا کند.