محفل ادبی مولانا به مناسبت هشتم مهر روز بزرگداشت مولوی در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
وی افزود: در این برنامه شاعران از کشورهای مختلف درباره مولانا شعرخوانی میکنند و همزمان ترجمه میشود همچنین این شاعران با آقای احمدوند با معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار میکنند و تعدادی از شاعران ایرانی هم شعرخوانی خواهند کرد.
آقای محقق گفت: کتاب دوستان و علاقه مندان میتوانند این برنامه را ازبستر تلویزیون اینترنتی دنبال کنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب وادبیات ایران همچنین درباره مولانا گفت: این شاعر بیش از هر چیزی حکیم است و یک فردی است که واقعا در حوزه ادبیات تعلیمی جایگاه منحصر به فردی را دارد. دو بخش از کارهای مولانا شهرت بیشتری را دارد غزلیات مولانا و مثنوی وی که غزلیات طبیعتا محتوای تفضلی دارد و البته همه آنها هم زیرمایههای مثلا عرفانی دارند و در مثنویها البته با حکایتهایی که مطرح میکند شروع میکند به پند و اندرز و آموزش موارد مختلف خصوصا در حوزه عرفان شاید بحثش را باز کردن بحث مفصلی باشد که بخواهیم کارهایی که مولانا کرده و خصوصیات عرفانی شعر مولانا چیست؟
آقای محقق درباره برنامههای خانه کتاب برای ترویج شعر و ادبیات به ویژه درباره مولوی در میان نسل جوان و نوجوان افزود: در مجموعه ما یک واحد جدید با عنوان واحد کودک و نوجوان ایجاد شد که به صورت ویژه به ادبیات کودک و نوجوان میپردازد برای نخستین بار در کشور دوره آموزش شعر و داستان کودک و نوجوان از تابستان آغاز شد برای اولین بار بود که در این سالها شاعران و داستان نویسانی آمدند به ویژه شعر و داستان کودک و نوجوان را یاد بگیرند که چطور بنویسند این یکی از فعالیتهای مجموعه بود.
وی گفت: نام نویسی در این دورهها در دو پایگاه نقد شعر و نقد داستانی انجام میشود و پس از بررسی افراد برتر ثبت نام میشوند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب وادبیات ایران افزود: علاقه مندان میتوانند آثارشان را به این دو پایگاه بفرستند و تمایل شان را برای شرکت در دورهها اعلام کنند.
آقای محقق افزود: همچنین خانه کتاب و ادبیات در حوزه ادبیات در یک ماه گذشته حدود ۳۰ محفل ادبی و کارگاه ادبی را در استانهای مختلف کشور برگزار کرده است.