کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: کدو سبز ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است.
وی افزود: بهبود سلامت قلب، کمک به کاهش کلسترول، کمک به درمان آسم، افزایش عملکرد گوارش، کاهش فشار خون، سلامت پوست و تقویت استخوان و دندان از دیگر خواص کدو سبز هستند به دلیل نداشتن چربی و قند برای بیماران قلبی و دیابتی نیز مناسب است.
اکبری با بیان اینکه کدو سبز غنی از ویتامین C و بتاکاروتن است که این دو ماده برای سلامت چشم بسیار مهم هستند گفت: کدو سبز دارای ویتامینهای مختلفی همچون ویتامینهای A، C و E، بتاکاروتن، فولات و پتاسیم است که به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهابات و پیشگیری از اختلالات متابولیکی کمک میکنند و خوراکی خوبی برای جلوگیری از سرماخوردگی است.
وی ادامه داد: بهترین روش پخت این ماده غذایی به صورت گریل شده و خام است تا ارزش غذایی ان حفظ شود.