معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: فعال کردن معادن راکد استان در دستور کار قرار گیرد.
روستا افزود: سازمان صمت با حضور میدانی نسبت به فعالیتهای بخش معدن اشراف داشته و برای جبران عقب ماندگیها به صورت جدی تلاش کند.
وی با بیان اینکه مطالعه کامل پیرامون معادن استان باید در دستور کار باشد، افزود: باید با استفاده از ابزار پیشرفته ضمن کاهش هزینهها امکان لازم برای تجزیه و تحلیل بخشهای مختلف معدن فراهم شود.
روستا استفاده از ظرفیت جوانان در کنار پیشکسوتان معدن را ضروری دانست و گفت: ذهن خلاق جوانان و شرکتهای دانش بنیان میتواند فرآوریهای خاصی را در این زمینه رقم بزند.
وی تصریح کرد: برای تحقق اهداف در بخش معدن وجود برنامه عملی و نقشه راه با بهره گیری از ظرفیت علم و دانش ضروری است.
روستا برگزاری مستمر جلسات شورای معادن استان را مهم دانست و تاکید کرد: رونق بخشی به محصولات معدنی و احیاء معادن غیرفعال ضروری است و در دستور کار استان قرار گرفته است.
روستا با بیان اینکه در زمینه بهره گیری از معادن، مردم و محیط زیست اولویت است، گفت: معادن نباید به آرامش و امنیت مردم و حوزه محیط زیست استان خدشه وارد کند.
وی با بیان اینکه قبل از تصویب هرگونه مصوبهای در این شورا زوایا و ابعاد قانونی و حقوقی براساس دستوالعمل ابلاغی مشخص شود، گفت: ۱۵ وظیفه در قالب دستورالعملها ابلاغ شده است باید به اجرایی بند بند این وظایف اقدامات لازم انجام شود.
روستا با بیان اینکه موانع حوزه معدن باید از سر راه برداشته شود، گفت: بخش معادن هر منطقه میتواند اشتغالزایی قابل توجهی به همراه داشته باشد.
معاون صمت استان هم در این نشست گفت: ۸۳ پروانه بهره برداری معدنی در استان صادر شده که از این تعداد ۵۷ معدن فعال و ۲۶ مورد غیرفعال است.
علی حیدری اصل بیان کرد: برای فعال کردن واحدهای غیرفعال نیازمند نقدینگی و ارائه تسهیلات بانکی هستیم و فعال کردن این واحدها در دستور کار سازمان صمت استان قرار دارد.
همچنین مشکلات چند واحد معدنی طرح و مورد بررسی قرار گرفت که با تدبیر اعضای شورای معادن حل و فصل شد.