قلیه میگو، غذای خوش طعم جنوب
میگو یکی از آبزیان حلال گوشت و البته خوش طعم و پرخاصیت است که غذاهای مختلفی با آن پخت می شود.
مواد لازم برای پخت این غذای خوش عطر و طعم، ۳۰۰ گرم میگو، ۶ حبه سیر، ۲ عدد پیاز متوسط، ۱۷۵ گرم گشنیز، ۲۵ گرم شنبلیله، یک قاشق غذاخوری رب گوجه، ۳ قاشق غذاخوری تمر هندی، به میزان لازم ادویه ماهی، زنجبیل، نمک، فلفل سیاه، روغن و زردچوبه هستند.
در ابتدا سبزیها را پس از شست و شو و خشک شدن، به صورت ریز، خرد کنید، پیازها را ریز خرده کرده و به سبزیهای سرخ شده اضافه کنید، سیرها را میتوانید براساس سلیقه به صورت حبه ای، نگینی خردشده و یا حبهای در غذا استفاده کنید.
سبزیهای سرخ شده را با مقداری آب در قابلمهای مناسب بگذارید تا با شعله مناسب پخته شوند، سپس رب گوجه را سرخ کرده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد.
تمر هندی با مقداری کمی آب مخلوط کرده و آب غلیظ شده و ادویهها را به غذا اضافه کنید.
باتوجه به اینکه میگو، زود میپزد، آنها در پایان به غذا اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد و طعم مواد جذب آن شود.
قلیه میگو را میتوانید با برنج چلو و یا با نان میل کنید.