مجموعه داران کتاب و صاحبان اسناد از سراسر کشور، بیش از ۱۰ هزار برگ سند و ۶۰۰ منبع نفیس خود را برای دیجیتال سازی به کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی سپردند.
وی، نمایش فناوری دیجیتال سازی در موکب و دیدن خروجی با کیفیت کار در محل را موجب اعتماد سازی برای مخاطبان خواند و اظهار کرد: طی این مدت از شهرهای تهران، یزد، آبادان، بوشهر، خرمشهر، آمل و خوی برای دیجیتال سازی منابع خود درخواست داده اند که در فواصل زمانی ترتیب اثر داده خواهد شد.
ضرابی دیجیتال سازی برون سازمانی را از خدمات بخش کتابخانه دیجیتال رضوی خواند و اضافه کرد: دیجیتال سازی برون سازمانی از سال ۹۰ دراین مرکز در حال انجام است و تاکنون آثار ارزشمند بسیاری از کتابخانههای معتبر کشور به صورت رایگان در این مرکز دیجیتال سازی شده و نسخه پشتیبان از آن تهیه شده است.
مدیر کتابخانه دیجتال رضوی خطاب به مجموعه داران و کتابداران گفت: در راستای صیانت و حفظ میراث مکتوب و دیرپای فرهنگ غنی اسلامی و حفاظت و نگهداری از میراث مکتوب بشری، کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی مجموعههای خطی و چاپ سنگی را به طور رایگان دیجیتال سازی میکند و در جریان این امر همه هزینهها حتی انتقال منابع با هزینه این سازمان انجام میشود و در نهایت ضمن اهدای یک نسخه دیجیتال به صاحب اثر، یک نسخه نیز برای استفاده محققین در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، حفظ میشود.