همزمان با برداشت انگور در شهرستان کوار، تولید مویز در این شهرستان رونق گرفته است.
عبدالرسول جوکار افزود: میزان ۷۰ درصد انگور تولید شده در شهرستان کوار به مصرف تازه خوری میرسد و ۳۰ درصد آن فرآوری شده و بهصورت مویز، آب میوه و شیره انگور مصرف میشود.
به گفته وی، مویز تولیدی شهرستان کوار از ارقام ریش بابا و رطبی بوده و به دو روش تیزابی و آفتابی تهیه میشود.
جوکار بیان کرد: کیفیت خوب مویز تولیدی سبب شده علاوهبر مصرف در بازارهای داخلی به کشورهای همسایه نیز صادر شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: در چند سال اخیر اقداماتی همچون برگزاری کارگاههای آموزشی، صدور مجوزهای صنایع فرآوری و پرداخت تسهیلات توسط صندوق حمایت از بخش کشاورزی انجام شده که نقش موثری در تنظیم بازار انگور و اشتغالزایی در شهرستان داشته است.
با توجه به خواص منحصر به فرد مویز، قرار گرفتن آن در رژیم غذایی علاوهبر تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن در سلامتی انسان نیز مفید است.