رونق کارگاههای دوشاب پزی در ممسنی
همزمان با آغاز برداشت انگور، کارگاههای دوشاب پزی در شهرستان ممسنی به راه افتادند
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، مسئول باغبانی جهاد کشاورزی ممسنی گفت: هم زمان با برداشت انگور ۳۵ درصد محصول در تاکستانهای دیم بخش دشمن زیاری به شیره انگور و مویز تبدیل میشوند.
علی قرمزی افزود: تولید شیره انگور و مویز برای باغداران صرفه اقتصادی بیشتر و ماندگاری بالایی داردکه با استقبال بیشتری از سوی مصرف کنندگان روبرو میشود.
وی گفت: سطح زیر کشت تاکستانهای بخش دشمن زیاری حدود ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است که پیش بینی میشود امسال حدود ۶۳ هزارتن محصول برداشت شود.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی ممسنی گفت: تصریح کرد: ۶۵ درصد محصول تاکستانها به صورت آبغوره برای مصارف انواع سالادها، ۳۵ درصد هم بصورت شیره و مویز فرآوری میشود که این فراوردهها به اکثر استانها و شهرستانهای همجوار عرضه میشود.