نشان حلال به بخشهای مختلف گردشگری و تجاری واگذار میشود
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد با اشاره به اینکه تا کنون یکهزار نشان حلال به بخشهای مختلف در کشور واگذار شده است، گفت: تا پایان امسال نشان حلال به چند برابری ظرفیت فعلی افزایش مییابد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احسان ساده در آیین معرفی سرپرست اداره کل استاندارد استان بوشهر به ظرفیتهای این استان اشاره و بیان کرد: استان بوشهر در بخشهای تولیدی، اقتصادی، کشاورزی و حوزه شیلات از ظرفیتهای مهمی برخوردار است.
وی مأموریت مجموعه استاندارد در بخشهای مختلف را برشمرد و افزود: سازمان استاندارد ضمن نظارت بر حسن اجرای طرحها، در هدایت تولید با کیفیت محصولات نقش مهمی دارد.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد نظارت بر محصولات وارداتی و صادراتی را از دیگر مأموریتهای استاندارد اعلام و اضافه کرد: صدور نشان کالاهای تولیدی صادراتی و وارداتی و تأیید صلاحیت آزمایشگاههای همکار از دیگر مأموریتهای سازمان استاندارد است.
وی از راهاندازی آزمایشگاه مرجع تحقیقات استاندارد در استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: استان بوشهر در حوزه آزمایشگاه همکار استاندارد از ظرفیت مهمی برخوردار است که راهاندازی آزمایشگاه مرجع تحقیقات استاندارد در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته است.
ساده با تاکید بر صیانت و حمایت از تولید و تسهیل تجارت گفت: تجارت محصولات حلال مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار دارد و در این راستا تاکنون یکهزار نشان حلال به بخشهای مختلف در کشور واگذار شده است.
وی اضافه کرد: نشان حلال به بخشهای مختلف خدمات، گردشگری، حوزه تجارت و دیگر عرصهها واگذار میشود که تا پایان امسال نشان حلال به چند برابری فعلی افزایش مییابد.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد با معرفی محسن مشتاقی بهعنوان سرپرست اداره کل استاندارد استان بوشهر از خدمات مصطفی رامشی قدردانی کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر نیز جایگاه استاندارد در جامعه در عرصههای مختلف را مهم دانست و افزود: حمایت از بخش خصوصی و فراهم شدن خدمات لازم تسهیلگری در اولویت برنامههای استان بوشهر قرار دارد.
علی باستین رعایت استاندارد در توسعه و پیشرفت جامعه را مهم دانست و بیان کرد: ترویج فرهنگ استاندارد در بخشهای تولید محصولات، فرآوری، بستهبندی، خدمات و دیگر بخشها الزامی و اجباری است.
وی مهمترین نقطه اعتمادسازی برای مصرف یک کالا و خدمات را رعایت استاندارد دانست و اضافه کرد: کیفیت، ایمنی و سلامت از محورهای مهم تولید محسوب میشود و تضمین کننده محصول و خدمات است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با بیان اینکه توجه به استاندارد تنها مختص اداره کل استاندارد نیست و همه دستگاهها باید در این حوزه نقشآفرینی کنند، افزود: استان بوشهر در عرصه صادرات و تولید نقش مهمی دارد و میگو، گوجه فرنگی و خرما در بخش مصرف و صادرات از محصولات مهم و استراتژیک استان بوشهر است.
باستین با اشاره به صادرات این محصولات به کشورهای مختلف، عنوان کرد: رعایت استاندارد در تولید و فرآوری این محصولات یک الزام ضروری و اجباری است و همه دستگاهها باید در ارتقا استانداردهای آن همکاری و مشارکت کنند.