پیگیری آخرین وضعیت اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز
طرح جامع فاضلاب اهواز درحال اجرا است و در آیندهای نزدیک تکمیل خواهد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان،
بارشهای بیش از ۷۰ میلیمتر در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ در اهواز سبب شد
فاضلاب در خیابانها و منازل در بسیاری از مناطق این کلانشهر جریان پیدا یابد.
همین اتفاقهای تلخ و تاسف بار باعث شد حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در اولین سفر استانی خود به خوزستان، از محل کارگاهی اصلاح شبکه فاضلاب اهواز بازدید و موضوع را بررسی کند.
پس از دستور وی، بیش از ۱۶۰ جبهه کاری در مناطق مختلف اهواز مشغول به کار شدند.
محمد رستمی، مدیرعامل هلدینگ نیروقرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در این خصوص گفت: در پادادشهر عملیات اجرایی آغاز شد و در کنار ساحل باید شبکه فاضلاب از طریق تونلی به طول ۳.۵ کیلومتر اجرا شود.
پس از پیشرفت کار در طرح جامع فاضلاب اهواز، بارش باران در سال ۱۴۰۱ در برخی از خیابانها موجب آبگرفتگی شد و به گفته محمدرضا کرمی نژاد، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، این اتفاق در خیابانهایی رخ داد که شبکه فاضلاب ایجاد نشده است.
مردم ساکن برخی مناطق که دیگر دچار آبگرفتگی نشده بودند، میگویند: آبگرفتگیها معضل بزرگی بود، ولی با کارهایی که شرکت آبفای خوزستان انجام داد، آبگرفتگیها در مقایسه با سالهای قبل کمتر شده است.
به گفته رئیس جمهور در سفر اردیبهشت ماه امسال به خوزستان و بررسی وضعیت اجرای شبکه فاضلاب در اهواز؛ اجرای طرح فاضلاب در ۳۰ فقط ۳۷ درصد پیشرفت داشته، این درحالی است که یکسال و نیم، پیشرفت کار حدود ۴۰ درصد بوده است و با اختصاص اعتبارها باید سرعت اجرای کار بیشتر شود.
مهدی ظاهرزاده، مجری طرح ایجاد فاضلاب اهواز میگوید: اولویت کاری، جمع آوری فاضلاب از ۸۳ نقطه بحرانی این کلانشهر بود که در قالب طرحهای ضربتی یک و ۲ اجرا شد و درحال حاضر ۸ نقطه بحرانی باقیمانده است.
از دیگر مشکلات اهواز، وجود ۱۲ خروجی در شرق و ۱۲ خروجی دیگر در غرب رودخانه کارون است که به صورت شبانه روزی فعال هستند.
به گفته کرمی نژاد؛ ۶ خروجی فاضلاب تا روزهای آینده حذف میشوند و در شرق نیز تا پایان امسال تکمیل خواهد شد، حذف خروجیهای فاضلاب تا سال آینده انجام میشود.
براساس اعلام شرکت آب و فاضلاب خوزستان؛ طرح اصلاح شبکه فاضلاب اهواز و کارون تا پایان سال ۱۴۰۳ به پایان خواهد رسید.