جوجه ریزی در شهرستان جویبار در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۵ درصد افزایش داشت
وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی سال گذشته در این ماه، ۷۳۰ هزار قطعه بوده که امسال با اقدامات صورت گرفته و رفع موانع تولید مرغداریها در این شهرستان با رشد ۳۵ درصدی همراه بوده و به ۱ میلیون و ۱۲۷ هزار قطعه رسیده که از این مقدار تولید ۲ هزار و ۸۱۷ تن گوشت سفیدمرغ آماده طبخ تولید و به بازار مصرف عرضه خواهد شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار خاطر نشان کرد: ۱۶۴ واحد مرغداری در سطح شهرستان فعال هستند و با تلاش مرغداران، میزان جوجه ریزی در آنها و تولید گوشت سفید مطلوب است.
رحیمی گفت: با توجه به اینکه صنعت طیور یکی از صنایع بسیار مهم و شاخص شهرستان است که بر حسب برنامههای ابلاغی وزارت جهادکشاورزی و پیگیریهایی که از سوی معاونت تولیدات دامی وزارت مطبوع صورت میگیرد، در وهله اول تشکیل زنجیرههای تولید یا زنجیرههای ارزش مورد توجه است؛ چرا که در واحدهای با ظرفیت پایین هزینه تولید بالا و میزان بهره وری پایین است، لذا ایجاد زنجیره ارزش مورد پیگیری بوده و بهره بردارانی که بتوانند در ایجاد زنجیره تولید فعالیت داشته باشند.