پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران : با توجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی ، روزانه ۵۰۰ تن از مرغ کشتار شده در بازار مازندران عرضه می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران در جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان گفت: با تدابیر و دستور استاندار و پیگیری ها، رصد و پایش هفتگی توسط حوزه معاونت اقتصادی استانداری در تیرماه امسال ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۱۳ درصد افزایش جوجه ریزی مرغ را نشان میدهد.
حسن خیریانپور افزود: ۱۲ درصد مرغ کشور در مازندران تولید که رتبه اول کشور را دارد و طبق برنامه ریزی انجام شده روزانه ۶۰۰ تا ۹۰۰ تن مرغ آماده طبخ در ۱۹ کشتارگاه طیور مازندران تولید میشود که در این جلسه تصمیم گیری شد باتوجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، روزانه ۵۰۰ تن از مرغ کشتار شده در بازار مازندران عرضه گردد.
در این جلسه به جهاد کشاوزی استان ماموریت و تکلیف شد در هماهنگی باسازمان تبلیغات اسلامی و نظارت فرمانداران تامین مرغ هیاتهای مذهبی در اولویت ویژه قرار گیرد.