رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه نیمی از شهرستانهای کشور اداره تعزیرات حکومتی ندارند گفت: با پیگیریهای انجام شده، هشت ساختمان تعزیرات حکومتی جمعاً به متراژ هزار و ۷۹۸ متر افتتاح و همچنین چهار طرح به مساحت ۲ هزار و ۴۲۹ مترمربع کلنگ زنی شد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: ارزش ریالی ساختمانهای افتتاح شده ۱۸۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و مربوط به استانهای قم، همدان، گلستان، آذربایجان شرقی، اصفهان، زنجان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خوزستان میباشد.
اصانلو درباره عملکرد سازمان تعزیرات حکومتی در رسیدگی به پروندهها، گفت: در ۲ سال نخست دولت سیزدهم تعداد یک میلیون و ۴۰۵ هزار پرونده وارده در سازمان تعزیرات حکومتی ثبت شده که نسبت به ۲ سال پایانی دولت قبل ۱۸ درصد رشد داشته است.
معاون وزیر دادگستری افزود: در ۲ سال نخست دولت مردمی تعداد پروندههای رسیدگی و مختومه شده، یک میلیون و ۴۰۹ هزار پرونده است که ۱۹ درصد نسبت به ۲ سال پایانی دولت دوازدهم افزایش داشته است.
اصانلو با اشاره به اینکه در حوزه تخلفاتی مانند گرانفروشی هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تخلفات صنفی داشتیم، گفت: در ۲ سال نخست دولت سیزدهم میزان وصولی جرائم تعزیراتی ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده که رشد سه برابری نسبت به ۲ سال پایانی دولت دوازدهم نشان میدهد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این که در پنج ماه گذشته، ۲۱۰۰ میلیارد تومان وصولی اجرای احکام داشتهایم گفت: به لحاظ رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز به صورت میانگین در ۲۲ روز یک پرونده قاچاق رسیدگی میشود و در دو سال اخیر ۵۴ هزار و ۱۹۸ پرونده قاچاق داشتیم که تعداد کمی از آنها باقی مانده است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه پروندههای مربوط به تخلفات شرکتهای هواپیمایی در شعب ملی رسیدگی میشود، گفت: در پنج ماه اخیر هفت فقره پرونده مهم و ملی در حوزه فعالیت هواپیمایی با جرائم سنگین آرای قطعی دریافت کردهاند که این احکام در مرحله اجرا قرار دارد.
اصانلو با بیان این مطلب که حساب شرکتهای هواپیمایی متخلف مسدود شده، میزان جریمه متخلفان این حوزه را ۱۳۳ میلیارد تومان اعلام کرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سؤالی درباره تخلفات شرکتهای لبنیات گفت: سال گذشته ۵۱۴ فقره پرونده مهم و ملی در حوزه شرکتهای لبنیات رسیدگی و مختومه شد و شرکتهای لبنیات به پرداخت یک هزار و ۴۷۳ میلیارد ریال محکومیت قطعی گرفتند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اتصال سامانه ۱۳۵ به شعب را یکی از اهداف تعزیرات اعلام کرد و افزود: هدف این است که سامانه ۱۳۵ را به شعب سیار هم متصل کنیم البته اکنون ۱۱۰ شعبه سیار فعال شدهاند.
معاون وزیر دادگستری با اشاره به کمبودهای سختافزاری و نرمافزاری در سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با کمبود شدید کادر اداری و تجهیزات از قبیل خودرو و ساختمان مواجه هستیم به طوری که در کل کشور حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ رئیس شعبه داریم و در حد وسع، امور را پیگیری میکنیم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به پلمب بیش از ۲۰ هزار واحد صنفی متخلف در سال گذشته گفت: روسای شعب با توجه به اختیاری که اکنون دارند، در محل وقوع تخلف حضور مییابند و همان موقع اقدام به صدور حکم پلمب میکنند.