بهرهگیری از فناوری تشخیص چهره برای مقابله با سوءاستفاده از کودکان
فناوری تشخیص چهره بهتازگی برای مقابله با موارد سوءاستفاده جنسی از کودکان مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از
فوربس، در اوایل ماه ژوئیه (تیرماه) پلیس انگلیس در خصوص یک ویدئو که شامل تصاویر سوء استفاده یک مرد از یک نوزاد بود با واحد تحقیقات وزارت امنیت داخلی آمریکا تماس گرفت.
به عقیده بازرسان انگلیسی، این تصاویر در آمریکا ساخته شده بود.
واحد تحقیقات وزارت امنیت داخلی آمریکا در تلاش برای شناسایی افراد حاضر دراین ویدئو، چهره آنها را از طریق یک ابزار تشخیص چهره نامعلوم در فضای وب بررسی کرد.
این تحقیقات به شناسایی فردی به نام «اسکات بارکر» در ایالت میسوری منجر شد.
دو هفته بعد، بارکر بازداشت و به سوء استفاده جنسی از یک کودک متهم شد.
در این راستا وزارت امنیت ملی آمریکا در یک عملیات مشترک با پلیس انگلیس از ابزارهای تشخیص چهره مانند «Clearview AI» برای کشف سرنخهایی در خصوص سوءاستفاده از کودکان استفاده کرد.
به گفته «جیم کول» بازرس سابق حوزه سوءاستفاده از کودکان در واحد تحقیقات وزارت امنیت داخلی آمریکا که بیش از دو دهه را صرف مبارزه با جنایات علیه خردسالان کرده است، واحد مذکور از فناوری تشخیص چهره هوشمند در یک عملیات بیسابقه استفاده کرده که منجر به شناسایی صدها کودک و سوءاستفادهگر شده است.
کول با بیان اینکه تاکنون هیچ تحقیقی مانند این تحقیق منجر به شناسایی این تعداد اقدامات مجرمانه در مدت زمان کوتاهی نشده بود، گفت: این فناوری میتواند دادهها را جذب کند و آنها را مانند پازل درکنار هم بگذارد.
شرکت فناوری آمریکایی «Clearview AI» ادعا میکند که پایگاه دادهای از بیش از ۳۰ میلیارد تصویر از پلتفرمهایی مانند فیسبوک، اینستاگرام و لینکدین جمع آوری کرده است.
واحد تحقیقات وزارت امنیت داخلی آمریکا قراردادهای متعددی را با «Clearview AI» به ارزش ۲ میلیون دلار امضا کرده و از این فناوری برای بررسی موارد سوءاستفاده از کودکان استفاده میکند.
کول با اشاره به نگرانیهای موجود درباره امکان سوءاستفاده از این فناوری و نقض حریم خصوصی گفت: هر درخواست برای استفاده از این فناوری ثبت و بر استفاده درست از آن نظارت میشود.
به گفته وی، همه دادهها پشت یک دیوار رمزگذاریشده قرار میگیرند و بنابراین کارمندان «Clearview AI» نمیتوانند به آن دسترسی داشته باشند.