تدوین استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی
استاندارد ملی با عنوان «آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی به تصویب رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از دفتر تدوین استانداردهای ملی؛ استاندارد ملی به شماره ۲۳۲۶۵ با عنوان «آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی و با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.
این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمیگیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.
نسخه نهایی استاندارد ملی «آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی
standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس است.