سلامت آب سد چمشیر گچساران بر اساس آزمایش ها و ارزیابی های انجام گرفته کاملا مورد تایید است.
سلاجقه با بیان اینکه از زمان ساخت این سد تاکنون مسایل متعدی توسط سمن ها و برخی افراد در خصوص مشکلات احتمالی کیفیت آب مطرح شد افزود: ارزیابیها و آزمایش های مختلفی به صورت ماهانه از هشت نقطه ی آب سد چمشیر انجام گرفت و نتیجه آزمایش ها سلامت آب این سد را تایید کرد.
وی با بیان اینکه آب پشت سد از لحاظ کیفیت وضعیت مناسبی دارد ادامه داد: تاکنون عمق این دریاچ به ۹٠ متر رسید و اگر دریچه سد بسته شود عمق آن به بیش از ۱۳٠متر خواهد رسید که بعد از آبگیری و افتتاح نیز مداوم آب سد ارزیابی می شود.
وی در خصوص تجهیزات انفرادی محیط بانان گفت: در دو سال اخیر تجهیزات مناسبی در اختیار محیط بانان قرار داده شد و این در حالی است که اعتبارات امسال محیط زیست افزایش دو برابری داشته است.
سلاجقی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ پوشش گیاهی و جانوری نگین زاگرس است گفت: تلاش میشود که برای مهار آتش سوزیها از ظرفیتهای پرندهای و دانش بنیان و پهبادی استفاده شود.
وی گفت: ایجاد سکوی پد هلیکومتر یکی از راهکارهایی است که میتواند برای مهار آتش سوزی در مناطق سخت گذر نقش چشمگیری ایفا کند.
ریس سازمان محیط زیست کشور با اشاره به اینکه مناطق بکر استان باید حفظ شود افزود:در مسیر سد چمشیر محل دفن زباله گچساران مشاهده شد که بسیار نگران کننده است چرا که در مسیر آب سد چمشیر قرار دارد.
وی افزود: شهرداریهای یاسوج، گچساران و سایر شهرستانها مکلف اند که هرچه سریعتر به فکر سلامت مردم باشند در غیر این صورت از ظرفیت قانونی در دولت و خارج از دولت استفاده می شود.
مدیر کل محیط زیست استان گفت: پدسکوی پرتاب بالگرد در منطقه حفاظت شده خامی برای آب پاشی در مواقع آتش سوزی برای مناطق سخت گذر پیش بینی شده است که درحال ساخت است.
جاویدان خرد در خصوص دفن زبالههای غیر بهداشتی و غیر اصولی در استان گفت: با توجه به دفن زباله در شهرستانهای استان تذکرات لازم به نهاد های مرتبط به ویژه شهرداری ها داده شد.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه برخی از شهرداریها به تذکرات داده شده بی توجهی کردند به مراجع قانون گزاری معرفی شده اند.