کهگیلویه و بویراحمد
بهره برداری از ده ها طرح گردشگری در استان
۳۱ طرح گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان گفت: ۳۱ طرح گردشگری در این استان در دست اجرا است که برخی از آنها تا دهه فجر و مابقی تا پایان دولت به اتمام میرسند.
مجید صفایی افزود: همچنین با توجه به شعار امسال «جهش تولید» ۳۰ طرح جهش تولید در حوزههای مختلف در استان اجرایی میشود که از این تعداد ۹ طرح بزرگ مربوط به این اداره کل است.
وی اضافه کرد: اجرای این طرحها در حوزههای مختلف تحول عظیمی را در استان رقم خواهد زد و علاوه بر اشتغالزایی به معرفی استان در سطح ملی و بین المللی کمک میکند.
صفایی بیان کرد: تله کابین یاسوج، پارک آبی، موزه یاسوج، مجتمع رفاهی ورزشی باقری و موارد دیگر از جمله طرحهای گردشگری مهم استان محسوب میشوند که امسال به بهره برداری می رسند.
صفایی ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده سدچمشیر گچساران، بلادشاپور در دهدشت و موزه نفت گچساران از نظر اعتبارات ردیف دار ملی شده اند.
وی عنوان کرد: تحول و توسعه روستایی از دیگر رویکردهای این سازمان بوده و به این منظور برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر تلاش شده که با ورود به بخش گردشگری روستایی و ایجاد بوم گردیها به توسعه روستایی کمک شود.
صفایی تاکید کرد: روستای الگن در کهگیلویه و روستای موگرمون در شهرستان لنده، به عنوان روستاهای شاخص مشخص شده اند و در آنها تحول گردشگری روی میدهد.
وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا آسیب بسیاری به تاسیسات گردشگری استان وارد کرد و هم اینک تلاش بر این است تا با جذب تسهیلات به این حوزه کمک شود، ادامه داد: کرونا ۲۵۰ میلیارد ریال به حوزه گردشگری و صنایع دستی استان خسارت زد که ۲۰۰ میلیارد ریال از آن مربوط به حوزه گردشگری بوده است.
وی بیان کرد: روستای سادات محمودی در شهرستان دنا و سربیشه، بید زرد و بابا کلان در شهرستان گچساران در حوزه صنایع دستی به عنوان پایلوت شناخته میشوند.
صفایی گفت: بر اساس تلاشهای انجام شده، بازارچه صنایع دستی استان در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.
وی افزود: ۳۵ هزار هنرمند صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارند که ۱۵ هزار نفر از آنها فعالاند و همچنین ۵۰ کارگاه بزرگ فعال در حوزه صنایع دستی در استان وجود دارد.