کشاورزان روستای سولان چند هفتهای است که خبر ثبت جهانی شدن سیر را شنیدند، خبری که موجب شادی آنها شده است.
مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد سیر همدان مولفههای تاثیرگذاری هستند که مورد قبول ذائقه شهروندان کشورهای همسایه قرار گرفته و مسیر صادرات این محصول را هموار کرده است و همچنین نوع آب و هوا و خاک منطقه و تابش نور خورشید کافی سبب کیفیت خوب سیر و موسیر استان همدان است.
استان همدان با چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی زیر کشت سیر رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است.
سیر همدان» پس از ۲ سال پیگیری با شماره آگهی AO-۱۲۷۳ به ثبت جهانی رسید.