پیرهادی، سرعت ایجاد باغ راه را کند دانست و گفت: سازمان نوسازی گزارشی از روند احداث باغ راه را در شورای شهر ارایه کند.
وی همچنین از مکاتبه با مدیرعامل مترو برای بهرهبرداری از ایستگاههای مترو در مناطق جنوبی پایتخت خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از درخواستهای معتمدین محلات جنوبی پایتخت بهره برداری از ایستگاههای مترو در این مناطق است.
وی گفت: بر این اساس با مدیرعامل مترو مکاتباتی انجام خواهد شد تا هر چه زودتر موضوع بهره برداری از ایستگاههای مترو در مناطق جنوبی پایتخت عملیاتی شود.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران همچنین از مکاتبه با وزیر راه و شهرسازی به منظور ساماندهی راه آهن تهران اهواز منطقه خبر داد و با بیان اینکه این بخش از راه آهن در محدوده بافت مسکونی و شهری واقع شده است، افزود: این محدوده باید از زیر زمین عبور کند.
وی، عدم ساماندهی حریم خط راه آهن تهران- اهواز از جمله نداشتن دیوار صوتی را از جمله مشکلاتی دانست که در این مکاتبه با وزیر راه و شهرسازی مطرح میشود.
ضرورت تکمیل سیستم جمع آوری فاضلاب در منطقه
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تکمیل نبودن شبکه جمعآوری فاضلاب منازل و ورود بخش از فاضلابهای شهری به آبهای سطحی را از دیگر مشکلات منطقه عنوان کرد و افزود: فاضلاب به درون انهار ریخته و بوی نامطبوعی در منطقه ایجاد میشود و موضوعات زیست محیطی جدی ایجاد خواهد کرد.
وی بر تسریع در تکمیل پروژه جمع آوری فاضلاب تاکید کرد و گفت: به روز رسانی سیستم فاضلاب و رفع آلودگی زیست محیطی یکی از دغدغههای این منطقه است.
وی در ادامه در مرکز گلماند حاضر شد و از نزدیک در جریان فعالیت این مرکز قرار گرفت. پیرهادی با بیان اینکه این منطقه سه مرکز گلماند و ۲ هایپر پسماند دارد، خاطر نشان کرد: این مرکز ماهانه ۹ تن پسماند تحویل میگیرد و ۴۴۰۰ مشتری دارد.
وی بر ضرورت ارائه آموزشهای لازم و فرهنگسازی در حوزه پسماند تاکید کرد و افزود: برای نخستینبار در منطقه ۱۸ سه خانه بازیافت ایجاد شده و با فرهنگسازی میتوان بخشی از مشکلاتی پایتخت در حوزه تفکیک زباله را کاهش داد. ت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به درخواستهای شهروندان، بر ضرورت تهیه اتوبوس برای پایتخت و رفع فرسودگی ناوگان تاکید کرد.
وی گفت: شاید برخی اتوبوسهایی که در مناطق جنوبی پایتخت استفاده میشوند هرگز در مناطق شمالی استفاده نشوند.
رسیدگی به مشکلات هیدرولیکی آبراهههای رودخانه کن
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه رسیدگی به رفع مشکلات هیدرولیکی کانالها و آبراههها از جمله رودخانه کن را از نکات مهم در این منطقه دانست و تاکید کرد: ساماندهی نکردن کانالها و آبراههها در مسیر شن چالههای منطقه، احتمال ریزش دیوارههای اطراف را ایجاد میکند.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به وجود ۶ساختمان بحرانی، ۲۳۸ ساختمان پرخطر، ۲۴۰ ساختمان میان خطر و ۲۰۶۷ ساختمان کم خطر در منطقه ۱۸ شهرداری تهران خواستار ورود و توجه جدی دستگاههای مسئول به این موضوع شد.
پیرهادی با بیان اینکه دستگاههای ذیربط باید حساسیت لازم را در این خصوص داشته و تمهیدات لازم را بیاندیشند، گفت: حفظ جان انسانها و سلامت آنها از اولویت برخوردار است.
پیرهادی در ادامه حضور در منطقه ۱۸ تهران از بازار آهن بازدید کرد و گفت: این بازار در فضای ۸۸ هکتاری ایجاد شده، اما الزامات hse در آن رعایت نمیشود.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت hse افزود: انباشت آهن آلات در این محدوده خطرناک است و در صورت رها شدن، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد میکند.
وی خواستار ورود شرکت ساماندهی شهرداری تهران و اصناف، به موضوع ساماندهی این بازار شد و گفت: در این خصوص باید نامهای تهیه و برای شهردار تهران ارسال شود تا برخی موضوعات پیچیده که دارای بار حقوقی است با ورود شهرداری تهران رفع شود.