معاون قائم مقام وزیر کشور گفت : ۷۶۸ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شده اند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای خراسان جنوبی، ضیایی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده خراسان
وی افزود: طرح محرومیت زدایی و توانمند سازی ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار شهری در قالب طرح ۲۰۲۰ در کشور آغاز شده که مهمترین هدف این طرح ایجاد هم افزایی بین بخشی و حذف موازی کاری است .
معاون قائم مقام وزیر کشور با تأکید بر ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی برای اجرای بهتر این طرح گفت: ورزش بانوان و دانش آموزان بازمانده از تحصیل از موضوعاتی بود که در گزارش دستگاههای اجرایی متولی این طرح در استان مورد غفلت واقع شده که باید مورد توجه قرار گیرد.
ضیایی افزود : در طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار اطلاعات محلات استان و شهرداران در سامانه "توت" ثبت شود تا به بانک اطلاعاتی دقیقی از جامعه هدف بتوان دست یافت.
وی با اشاره اعزام فعالین اجتماعی محلات کم برخوردار به اربعین اشاره کرد و گفت : امسال ۱۰۰ هزار نفر در قالب طرح ۲۰۲۰ به سفر اربعین اعزام میشوند که نیاز است چهار دستگاه محوری در خصوص شناسایی افراد، اقدام کنند.
معاون قائم مقام وزیر کشور افزود: اتباع بیگانه نیز اگر در محلات کمبرخودار شناسایی شوند میتوانند از حمایتهایی که در قالب ۱۱ تفاهمنامه به امضا رسیده برخوردار شوند.
به گفته وی از ظرفیت سه بانک میتوان برای اعطای تسهیلات اشتغال خرد و خانگی در محلات هدف این طرح استفاده کرد که این تسهیلات با نرخ پایین واگذار میشود.
ضیایی با اشاره به اینکه ظرفیتهایی برای حمایت از بیماران خاص در طرح ۲۰۲۰ در قالب تسهیلات قرض الحسنه و بلاعوض ایجاد شده گفت: وامهای بلاعوضی هم از سوی هلال احمر در نظر گرفته شده که برای اشتغال جامعه هدف از جمله زنان سرپرست خانوار میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
معاون قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه از هر طرحی برای محرومیت زدایی در قالب طرح ۲۰۲۰ استقبال میشود، افزود: برخی امتیازها در سطح ملی برای این طرح در نظر گرفته شده که استانها برای اطلاع از آن میتوانند به سامانه توت (totapp.ir) مراجعه کنند.
استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت : از فرصت برنامه دولت در اجرای طرح ۲۰۲۰ در راستای توسعه استان استفاده شود.