پخش زنده
امروز: -
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: از مجموع یک هزار و ۲۰۶ دانش آموز بازمانده از تحصیل اعلام شده توسط وزارت آموزش و پرورش، هویت ۷۰۶ نفر از آنها شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، موسوی نژادمدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در نشست کارگروه آسیب شناسی کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل استان گفت: از مجموع افرادی که هویت آنها شناسایی شده است تعداد بسیاری کودکان استثنایی آموزش ناپذیر هستند، برخی نیز در سایر موسسات، مانند حوزههای علمیه ادامه تحصیل میدهند، گروهی فوت شده و تعدادی نیز بازمانده از تحصیل هستند.
وی با بیان این مطلب که دانش آموزان بازمانده از تحصیلی که هویتشان شناسایی شده، جذب کلاسهای درس میشوند، افزود: در این میان هویت ۵۰۲ دانش آموز اعلام شده توسط هیچ یک از دستگاههای مرتبط با کارگروه شناسایی نشده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، پایین آمدن نرم دانش آموزان مدارس روستایی به دلیل خشک سالیهای متمادی، فقر اقتصادی و مهاجرت روستائیان به دلیل نبود صنایع و کشاورزی، را از جمله آسیبهایی برشمرد که سلامت جسم و روان دانش آموزان روستا نشین را تهدید میکنند.
موسوی نژاد با بیان این که همه در برابر تعلیم و تربیت، تهدیدات و آسیبها یی که سلامت فکر و اندیشه کودکان و نوجوانان را تهدید میکند، مسئولیم؛ گفت: رئیس آموزش و پرورش منطقه دستگردان در نشست شورای آموزش و پرورش اعلام کرده بود، ۶۷ دانش آموز روستای طپه طاق قبل از شیوع کرونا در معرض آسیب ترک تحصیل به خاطر نبود سرویس مدرسه قرار داشتند.
وی افزود:و ممکن است این تهدید در سال تحصیلی با توجه به حضوری شدن کلاسهای درس عملی شودو خواستار تعدیل قانون برای استفاده از مینی بوسهای اداری برای حل مشکلات این دانش آموزان شده بود.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان این که مجوز تشکیل کلاس برای ۲۵ نفر ایشان در روستا أخذ شده است، افزود: مابقی این دانش آموزان بدون استثناء از سرویس مدارس برای ادامه تحصیل در مدارس شبانه روزی برخوردار میشوند.
موسوی نژاد گفت: مشارکت تمامی دستگاههای اجرایی برای تعدیل حذف محدودیت تردد خودروهای عمومی پلاک قرمز آموزش و پرورش و أخذ مجوز تردد در محدوده شهرستانی تا حد زیادی مشکل سرویش دهی به دانش آموزان مدارس روستا مرکزی را کاهش میدهد.
وی با اشاره به تحصیل ۲۳ هزاردانش آموز خوابگاهی در مدارس شبانه روزی استان، افزود: بسیاری از مدارس استان به ویژه تعدادی از مدارس مرکز استان عمر بالایی داشته و تخریبی هستند که یا باید با دریافت مجوز ادامه فعالیت آنان خطر ریزش و زیر آوار ماندن دانش آموزان را به جان بخریم و یا باید با تخریب فضا و توزیع دانش آموزان و معلمان آنها در سایر مدارس اقدام زیر بنایی انجام داده و برای ۵۰ سال آینده، از تل خاک و آهن امروز، فضای استاندار بسازیم.
زارع، قائم مقام صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی نیز در این نشست مطالبه گری را مهمترین رسالت صداوسیما استان و راهکاری برای کاهش آسیبها و تهدیدات اجتماعی برشمرد و گفت: نگرش صدا و سمیای مرکز خراسان جنوبی به مطالبات مردمی فرا جناحی بوده و معتقد است لازمه خادمیتی مردم پاسخگویی سریع، صریح و شفاف به به مطالبات ایشان میباشد.