جهاد دانشگاهی در تدوین استانداردهای نوین به کمک سازمان ملی استاندارد میآید.
دبیر شورای عالی استاندارد در این نشست، که امروز (چهارشنبه ۱۷ خرداد) در سازمان ملی استاندارد ایران و با حضور، معاونان، مدیران، روسای مراکز و پژوهشگاه استاندارد برگزار شد، انتخاب مدیران سازمان ملی استاندارد ایران در سراسر کشور از بین اعضای هیئت علمی دانشگاه را نقطه قوت این سازمان در دوره تحولی دانست.
اسلام پناه با اشاره به پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری بسیار خوبی که در جهاد دانشگاهی وجود دارد، گفت: اعتقاد جدی داریم از ظرفیتهای نهادهای انقلابی مثل جهاددانشگاهی در طرح تحولی استاندارد استفاده کنیم.
وی به سرمایه انسانی علمی در جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: بهره مندی از توان نیروهای علمی و دانشگاهی در بخشهای نظارتی، تاییدصلاحیت، نشان حلال، کالا و خدمات، همچنین عضویت در کمیتههای بین المللی مورد توجه است.
دبیر شورای عالی استاندارد، احیاء و اجرایی شدن تفاهمنامه را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای تسریع در اجرای تفاهمهای فی مابین لازم است حوزههای مختلف تخصصی در سازمان ملی استاندارد ایران با بخشهای علمی و آزمایشگاههای مرتبط هماهنگ شوند تا موضوعات به صورت تخصصی و بخشی دنبال شود.
اسلام پناه در خصوص همکاریهای مشترک افزود: دانشگاه تهران در حوزه خدمات، دانشگاه علم و صنعت با ایجاد مرکز تست تصادف، پارکهای علم و فناوری در استانداردسازی علم نوظهور، پژوهشگاه جهاد در حوزه آزمون و سایر آموزشها میتوانند با سازمان ملی استاندارد ایران همراه شوند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه به استفاده از ظرفیت رسانهها با اتکا به ایمان و امید که در بیانات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) به آن اشاره شده است، از دیگر موضوعات مورد توجه این همکاری در پارک علم و فناوری برشمرد.
دبیر شورایعالی استاندارد با اشاره به تحقق همه برنامههای این سازمان در دوره تحولی، گفت: با استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی و بهره مندی از ظرفیت فرهیخته دانشگاهی در جهت نهضت کیفیت، گامهای تحولی را برمی داریم.
اسلام پناه با اشاره به آزمایشگاههای تخصصی در مجموعههای دانشگاهی اضافه کرد: استاندارد حلال نیز از اهمیت خاصی برخوردار است، که با توجه به ظرفیت آزمایشگاهی جهاددانشگاهی، در این بخش میتوانیم همکاری خوبی داشته باشیم.
حسن مسلمی نایینی، رییس جهاد دانشگاهی، استاندارد را نیاز همه کشور از جمله جهاد دانشگاهی دانست و گفت: سرمایه انسانی علمی، مجموعههای تحقیقاتی و امکانات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی در کل کشور آماده همکاری با سازمان ملی استاندارد ایران است.
وی تشکیل شورای هماهنگی برای اجرای تفاهم نامهها و مصوبات را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد که با ایجاد این شورا، فصل مشترکی برای فعالیت در حوزههای تخصصی به ویژه علوم نوظهور ایجاد شود.
مشارکت در تدوین استانداردهای تخصصی، عضویت متخصصان جهاد دانشگاهی در کمیتههای ملی، تاسیس آزمایشگاه مرجع، آموزش و توانمندسازی با هدف توسعه همکاریهای بین المللی از جمله پیشنهاداتی بود که از سوی جهاد دانشگاهی مطرح شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در پایان اعلام کرد: با ابلاغ بخش نامه به ادارات کل استاندارد استانها در سراسر کشور، همکاری این سازمان با جهاد دانشگاهی آغاز میشود و بطور حتم این اتفاق استانها را به سمت خودشکوفایی خواهد برد.